onsdag, november 10, 2021

Sverige tappade kontrollen för länge sedan!

 Kommer du ihåg  när Uppdrag Granskning för rätt länge sedan uppdagade pensionsfiffel bland invandrare?

Döda människors pension togs ut i åratal av släkten i andra länder!

Sedan dess har bedrägerier på många andra områden uppdagats tex inom tandläkare.

Kriminella har startat kliniker vilka tar ut statliga stöd till patienter de ej har behandlat !

På många skolor runt om i landet "försvinner" flickor efter sommaren, de får fortfarande alla bidrag som går till familjen.  Flickorna kanske har tvingats att gifta sig med sin kusin, ingen mer än familjen vet! https://folkbladet.se/nyheter/artikel/politikens-trovardighet-minskar-for-varje-barn/l79vm7xr?fbclid=IwAR3KHksF5j2NTIbUCn7mwkqjKTj0kHMFfnboVt3_BajTy8P086f_CedK3Ck

Ingen folkräkning har skett på många år, myndigheterna vet inte ett dugg om vilka som bor i landet nu.

Den ena härvan efter den andra inom tex vården kommer fram och det rör sig om mycket stora belopp som har försnillats. I nästan 100% av fallen är det män med utländska namn som står där som brottslingar.

Att maffialiknande grupper fanns inom krogbranchen var ju vanligt tidigare men nu finns de inom en mycket bred sektor i Sverige!https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/skolans-pengar-gick-till-sexklubbar

Enligt skatteverket och FK så rör det sig om miljarder som försnillas!

Orsaken är ju bla att den alldeles för stora invandringen med en slapp eller ingen kontroll alls ger så många kriminella chansen att ta för sig av välfärdssystemet. 

DET är ju våra pengar som stjäls! VÅRA PENGAR!!!

Svenska folket i stora mängder tittar på samt fortsätter att rösta på de partier som är skyldiga till hur det ser ut numera i vårt arma land!

Hur f-n människor är funtade övergår mitt förstånd! Ser man att något är fel SÅ FORTSÄTTER MAN JU INTE PÅ DEN INSLAGNA VÄGEN!

Såg några fullständigt urflippade människor på debattsidan i Dagen kalla Uvell för razze pga att hon tog upp frågan om fusk i välfärden!

Även inom den kristna vänstern finns människor vilka är helt förblindade i sin iver att vara "goda"!

De är ett klassiskt exempel på hur de "goda" blir till onda!

Överhuvudtaget är det svårt att förstå att vänstern och vissa liberala inte kan ställa sig på de hederligas sida mot de kriminella vilka de än nu är!

https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2021/oktober/kriminella-foretag-utnyttjar-svenska-valfardssystem/


PS Södertäljenätverket eller Södertäljemaffian är ett syrianskt kriminellt nätverk, enligt vissa vittnesuppgifter bestående av 75–100 personer, med säte i Södertälje.[1]

Klanen har varit framgångsrik i att knyta till sig personer på viktiga positioner i Södertälje kommun vilket underlättat beviljandet av skattebidrag. Man använder spelklubbar och en Syrisk-ortodox kyrka för att knyta kontakter. En ordförande inom församlingen Sankt Afrem sedan lång tid har kopplingar till nätverket vilket har möjliggjort illegal låneverksamhet och penningtvätt. Kyrkans styrelse förnekar kopplingarna.[2][3] Nätverket utförde ett sprängdåd mot kyrkans festlokal i oktober 2019.[4]

Herr Aho från Södertälje dömdes till livstid.


Och det här är en del av de kriminella i Stockholm





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate