tisdag, november 16, 2021

Det räcker NU!

 

Psykvården räcker inte till!

Nu börjar spelet kring mannen I Hässelby, psykisk ohälsa!

Ja, när ett land tar in massor med människor från länder med krig o annat elände och när landet inte har resurser att ta hand om dessa människor då går det som det går! Varför i herrans namn tror ni att alla dessa skjutgalningar skjuter ihjäl varandra? Varför har Sverige mängder med islamister?

Nästan alla dessa killar i förorterna vare sig det är Malmö.Göteborg eller norra Stockholm har i stort samma bakgrund! Söner till människor från MÖ och Afrika. Inte Vietnameser ,inte Kineser, inte Danskar osv! Inte ens svenskar!

Allt börjar redan i skolan för de här killarna, stök o bråk. Skolk, knark osv redan i ung ålder. INGEN lyckas fånga upp dem trots tonvis med experter.

Ni ska veta att skolorna i orten har MER resurser och pengar än andra skolor!

De bryr sig inte om mamma eller andra,de går sin egen våldsamma väg. OCH jag säger som många andra som också tröttnat på hemskheterna i vårt land.DET HADE VARIT BÄTTRE OM DE INTE HADE TILLÅTITS ATT KOMMA HIT! Ingen tänkande människa kan förneka ett sådant faktum.

Vänsterns argument genom åren är ju att väldigt många av de som kommer hit mår dåligt !

Om man nu år ut och år in konstaterar detta då kan man ju fråga sig varför inte vården är utbyggd? Sverige är sämst i Europa på att ha tillgängliga sängar inom vården. Om man nu har en vårdsektor som inte klarar av alla psykfall som anländer då borde ju de ansvariga också ställa sig frågan om det verkligen är klokt att fylla på med ytterligare immigranter?

Tom. stora mängder skolbarn mår dåligt i sitt psyke numera, särskilt flickor. De får tabletter!

Köerna till BUP är långa! Läser rapporter från små orter där de också dras med stora problem med allt från skolbarn till vuxna från andra länder!

Hur långt ska det här tillståndet i landet behöva gå?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate