söndag, november 07, 2021

Att agera enligt Goebbels råd!

 Läs det här först: https://www.expressen.se/debatt/att-pasta-att-hogern-ar--nazistisk-ar-oforlatligt/ 


Att i miljöns namn storma flygplan eller på annat sätt utföra brutala aktioner är sk direkt aktion. En modell vilken syndikalister och fascister använder.

I den Italienska fascismen fanns många syndikalister , även på ledande positioner. Gamla kamrater till Mussolini.

De som är demokrater använder sig inte av direkt aktion!

Mp:s och andra , tex statsministern, slungar slarviga påståenden omkring sig om "brunhöger" osv. Detta visar bara hur dåligt de är insatta i historia och politik.

All socialism vill att staten bestämmer över industrin, banker , gruvor osv. Det spelar ingen roll om denna socialism är röd, brun eller svart. Eller som idag GRÖN!

Sedan hur de gör för att ta makten över dessa verksamheter i samhället  kan kvitta eftersom MAKTEN i form av de styrande politikerna är de som bestämmer.

Alla partier vilka står för den fria företagssamheten  kan då ej heller vara socialister ! 

När journalister frågade Hitler varför han inte hade förstatligat storindustrin så svarade han att det inte behövdes eftersom de måste lyda under honom och NSDAP! Det är vi som bestämmer, sa han.

Så har de kinesiska kommunisterna också gjort i det numera "moderna" Kina.

Den som kan bevisa att SD vill att staten ska ta över banker , industri, affärer m.m , den personen får det inte lätt eftersom SD inte är ett socialistiskt parti. Ingenstans i deras program står det att de vill konfiskera "kapitalismen"!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate