måndag, november 22, 2021

Magdalena Andersson, ni har haft många år på er!


 Talet idag av statsminister kandidaten MA blev nästan löjligt. Hon pekade på den stora kriminaliteten, att pensionärerna har för låg pension osv. Det behövs en socialdemokratisk regering! Men kära nån, i så många år har åtskilliga kritiker kritiserat den förda sossepolitiken. Roten till det onda på så många områden är ju en på tok för hög invandring. Dåliga lagar osv. Sånt hade sossarna kunnat göra något åt men viljan och kunskapen fattas.

Exakt vad som fattades också under alliansen år vid makten. Ullenhag och Reinfeldt gjorde ju inte saken bättre heller.

Att vara så rädd för en liten högljudd vänster med deras snack om rasism så att man förlamar en vettig politik, det är mer än ynkligt.

"Politik är att vilja" sa Palme!  Där hade han ju rätt. Fattas viljan pga av olika skäl då blir inget vettigt gjort heller.

Den socialdemokrati vilken verkade under min uppväxt hade åtminstone klart för sig att man måste hålla ordning och reda både på finanserna och övrig politik.

När man låter sk politiker som enbart drivs av känslor bestämma då kan det bara gå illa.

Jag vill bara citera de damer som Rapport släppte igenom från Fröslunda i Eskilstuna efter skottet mot en 14 års pojke.

" Jag känner inte igen mig längre i det här samhället"!   "


"Jag vågar knappt gå ut längre"!    Hur vore det om dessa "goda" politiker började att lyssna på vad folk säger runt om i landet.

Som sagt var Magdalena Andersson, ni har haft många år på er att ändra det som du nu säger är så viktigt! VARFÖR SKULLE VI TRO PÅ DIG NU?

PS. Sitter uppe i Farsta centrum på en av 6 soffor. Jag är ensam svensk ,alla övriga är från Afrika. De som passerar är till 90 %från andra länder. Jag förstår inte vad de säger. Känns konstigt och ensamt



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate