tisdag, oktober 22, 2019

Normaliseringen har pågått länge!

Idag publicerar Dagens Nyheter en dom för ett mord.Straffet blev 18 års fängelse.
Det oskyldiga offret mördades med 12 kulor från ett automatvapen. Offrets namn publiceras men INTE mördarens namn.https://petterssonsblogg.se/2019/10/22/hovratten-faststaller-straffet-18-ar-for-hamo-boodaghian/#more-297786
Detta kom mig att börja fundera över vad som händer och har hänt i vårt land. Massor med skjutmord de senaste åren.Massor med bränder. Massor med våld och våldtäkter.
Kriminaliteten äter sin in i samhället.
Myndigheter och politiker tävlar om att kräva ändring och mer straff.
Många av dessa grova brott får idag rätt så små rubriker i tidningarna och övrig massmedia.
Televisionens nyhetsprogram är nog sämst med att rapportera. Där är det mest kolos och plastpåsar eller Mr Trump!
Allt det här beror på att man inte vågar lägga korten på bordet, det är ju den mycket stora invandringen som skapat den brottslighet vi nu har fått.
Den som vill veta sanningen behöver bara kolla de namn som då och då dyker upp i media.
Våra fängelser är fyllda med killar med ursprung i andra länder.
Allt detta vet makthavare av alla sorter men de är så rädda för sanningen eftersom deras luftslott om den "goda" invandringen i så fall måste granskas.
I alla länder med hög invandring har det alltid sett ut så här, hög kriminalitet bland unga invandrargrupper.
När jag påtalar detta så blir det tyst.Dödstyst!  Medelklassen är så tyst så tyst därför att de är inte speciellt drabbade än.
Politikerna är tysta därför att om de började granska de senaste 40 åren så måste de erkänna att de har fört en felaktig politik.
De kan ju inte ens räkna! 2 miljoner invandrare skapar fler bilar,mer åtgång av vatten,mer skräp, mer brott,mer byggen,mer nedskitning från fabriker osv i all oändlighet.
Sjukvården får förvisso en del anställda från denna grupp men samtidigt får man överfullt med patienter. Och tids nog många gamlingar vilka knappt kan vårt språk och blir vårdkrävande.
Ekonomin går stadigt nedåt för kommunerna och sanningen är den att vi som i så många år har betalat skatt och jobbat hårt får det än mer uselt när vi är gamla.
Våra pensioner är sämst i hela norden ! 400.000 pensionärer ligger under EU:s fattignorm!

25% röstar på sossarna,8 % på vänsterpartiet och 5 % på MP. Det är ju främst dessa partier vilka i alla lägen försvarar den politik som har förts vilken har fått Sverige att kantra. OCH nu vill de fortsätta på denna förödande politik!

Delar av svenska folket sväljer alltså allting som dessa partier står för och då tiger man också om de avigsidor som har skapats tex kriminaliteten!
De betraktar egendomligt nog alla andra som rasister! Flera miljoner svenskar är rasister enligt dessa !
Häpnadsväckande och så dumt.

Vissa av dem skyller på oss som är gamla, köttberget som en sosse sa en gång i tiden! Det är vi som är kostnaden! Jag kan bara säga fy f-n!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate