fredag, oktober 04, 2019

eFolket med nostalgigubbar!

Jag tittade in på en tidningen som heter eFolket och är baserad i Eskilstuna. Består mest av medarbetare från den trötta vänstern.Känner igen en hel del av dem från min tid inom vpk i Eskilstuna.
 Gamla gubbar alltså idag som maler på som om ingenting har hänt i vårt land eller i omvärlden.Kuba hyllas ju som vanligt . Socialismen och kampen,ja,det talas mycket om kamp.

 Men när man ska tala om vårt land med det kriminella som sticker ut i högsta grad så slätar man över och vill helst tala om något annat.
 De gillar att hänga ut "högersossar" och skälla på dem som bandhundar.Vidar Andersson ligger illa till ! Låtsassossar kallar de dem som inte tycker som de själv. Förr så kallades de för klassförädare av dessa personer.
 Vem har inte hört bröderna Widen hetsa upp sig på 60-talet men jag skulle tro att de låter likadant nu också.
 Hela deras "röda" värld har ju säckat ihop,inget Sovjet ,den sk arbetarstaten som man i alla lägen trots kritik ändå skulle försvara. Suck ja ni gamlingar,ingenting är sig likt.Ingen mur att luta sig emot heller,den revs ju 1989 men ni tyckte inte riktigt om detta steg. Ni har nog glömt vad folket i DDR skanderade de sista åren till sin ledning? "Det är vi som är folket"! Jo, frågan är vad ni tycker är folket i vårt land? Ni gillar ju inte huvuddelen av folket och INTE kan ni välja er ett nytt folk heller?

Vart tog er arbetarklass vägen? Inte finns den hos vänstern,där får man ju numera leta med förstoringsglas efter arbetare bland alla inte lek tuella och socialarbetare och journalister m.m.


Jag ska plåga er med att svara var arbetarna numera finns,de finns bla hos SD eller hos andra partier . Alla är ju socialdemokrater idag.Ja, alla partier! Sverige är det mest socialdemokratiska landet i hela världen. Förvisso höger,center eller vänstersossar!
Men fortsätt mer lilla klubb med pensionärer i Eskilstuna och minns flydda tider tex 1 maj 1972 .Enhet Solidaritet.Eskilstunas absolut största demonstration i modern tid. Men aj aj det var ju kfml som egentligen stod för denna. Vpk ville ju inte gå med.Hermansson gav till slut order samma morgon att gå med. Detta kan ni väl sitta och drömma om ett tag. Suck ja kära gubbar och någon gumma,det var tider det med tidningsförsäljning,insamligsbössor,möten och käftande!







Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate