onsdag, oktober 30, 2019

Jehovas vittnen!

"Nu anser regeringen att Jehovas vittnen uppfyller all krav för att få statsbidrag!
Regeringen använder en hel del av våra pengar för att stötta en organisation som inte bara uppmanar sina medlemmar att inte göra blodtransfusion. Utan en organisation som förtrycker kvinnor och barn, inte anmäler sexuella övergrepp som kommer till äldsta brödernas kännedom. De anmäler inte ens sexuella övergrepp mot barn och istället skuldbelägger barnen ifall de inte har två ögonvittne som borde vara Jehovas vittnen. Vilken pedofil i världen angriper sig i ett barn framför två andra vuxna Jehovas Vittne?
Jag träffade flera kvinnor sedan jag startade Metoo- uppropet #JagVittnar och fick höra tragiska vittnesmål av de kvinnorna som än idag försöker överlappar sitt liv.
Det finns mycket mer att berätta om Jehovas Vittnen som organisation. Jag har börjat få meddelande av ex Jehovas Vittnen som är jättebesvikna på regeringens agerande. Det är ett hårt slag i kvinnornas och barns ansikte. Regeringen skulle granska denna organisation, istället för att bevilja dem statsbidrag." Galaxia Wallin!https://www.dagen.se/nyheter/jehovas-vittnen-far-statsbidrag-efter-tolv-ar-1.1608935 

Jehovas vittnen är en organisation där allt inte står rätt till. De behandlar de som gått ur såsom djävulen själv skulle handla-Total utfrysning. Föräldrar bryter  med sina barn och tvärtom. Man låtsas att inte se dem om man möter dem på stan osv.
Jag själv har erfarenhet från Malmö då jag blev bekant med en massa vittnen genom mitt arbete. Men när jag sa ifrån så blev jag bara luft,de såg mig inte mer.
Det finns mängder med vittnesmål från fd  medlemmar men Jehova låtsas inte om detta.
De är urtypen för sekt.
Inget samarbete med någon, de anser att alla andra har fel.Påminner om vänsterns medlemmar.Alla andra har fel,vi har rätt! Vi har sanningen!
Att regeringen nu ger dem statsbidrag är en skandal men detta gör de för att kunna motivera varför man ger islamisterna statsbidrag.
Denna regering är den sämsta tänkbara vi kan se.Statsministern kallar sig Socialdemokrat men hans politik är så långt från en politik baserad på FRIHET, JÄMLIKHET OCH BRODERSKAP!

Klyftorna mellan människorna växer oavbrutet i vårt samhälle. Skolorna är så oerhört olika idag beroende på var du bor.Samma sak med sjukvården!
Landstingen har spelat ut sin roll för länge sedan men sossarna törs inte ta i frågan alls.
En jämlik sjukvård förutsätter att staten tar över alla landsting i en ny modern organisation.
Men statsministern har fått dille på frågor som det lilla MP driver. Då ska också Jehovas vittnen få statsbidrag!

Det är en horribel politik som förs av denna regering vilken stöper om hela landet i en reaktionär riktning!
Man stryker fördomar medhårs och islamisterna vinner mark hela tiden. Hos dessa finns ju ingen tanke ens på jämlikhet mellan män och kvinnor!
ATT Centern och Liberalerna överhuvudtaget stödjer denna regering är ju rena rama galenskapen.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate