onsdag, oktober 16, 2019

Gustav Fridolin,ny krönikör i Dagen!

Så här börjar GF :"Över hela landet slöt de upp i söndags. Lärare som fått nog. När proven rättats har de stått i lärarrum och lokaler och målat plakat: ”Stoppa nedskärningarna!” ”Sluta skära – låt barnen lära!”
Vi delar ett av världens rikaste länder. Som tydligen inte har råd med sina barn. Efter ett antal år där resurserna till skolan har ökat, skärs det nu i många kommuner. Hur blev det så? Svaret är faktiskt ganska enkelt. Vi använde pengarna till annat."
Det hade kunnat bli sanningsenligt men som vanligt kommer det på skam. Vi är rika ,säger han.Det är inte invandringen som har fått pengarna osv.
Han talar om den ökade konsumtionen som bevis för vår rikedom men det är flera miljoner i detta land som inte har råd till allt han räknar upp. Våra fattigpensionärer vilka ligger under gränsen för EU:s normer får leva på billig mat.
Att kommunerna runt om i landet måste skära i budgeten beror på hur många arbetslösa invandrare de har att försörja nu när staten inte betalar längre,detta framkommer ju överallt. Hur har GF kunnat undgå dessa nyheter?
Han är ju den som också bidragit till eländet i detta land,inte minst inom skolans värld såsom minister.
Han har också med sin "godhet" förhindrat bra lösningar ute i världen genom att öppna dörren för alla dessa unga män som kommit hit.
All forskning visar också att sådan politik ökar kriminaliteten och det har vi verkligen sett i vårt land.
Kostnaden för 5800 skolbränder under de senaste tio åren kostar liksom alla dödade och stora sprängningar. Polisen har gått på sina knän i många år nu och alla utredningar kostar oerhörda belopp. 
OCH de flesta av dessa brott begås av killar uppväxta i förorten med ursprung från andra länder. 
Gustav Fridolin är en person långt från den verklighet  många tvingas att leva i,
Det finns något infantilt drag hos denne unge man som stör mig. Jag har träffat honom en gång i mitt liv på en demonstration och samtalat med honom, snäll och vänlig så klart!
Alla får ha sina upfattningar men Fridolins delar jag inte på en enda punkt från denna krönika i Dagen!
Han och hans partivänner ihop med sossarna och Reinfeldt förstörde vårt land .
2 miljoner människor från andra länder där många vägrar att anpassa sig efter våra lagar och normer har inte fört något gott med sig.
Vi andra ska bara gapa och svälja och vara nöjda!
Fred i världen bryr man sig inte om att kämpa för,man vill inte hjälpa folken som blir offer under krigsherrar. Nej, de starka  ska fly från sina länder andra får sitta kvar i dåliga läger . 
Pengarna går åt så att hjälpen till de värst utsatta uteblir. De som lämnar hustru och barn kvar känner jag bara ilska emot. 
Allt detta har Fridolin bidragit till och det är för att deras ego ska svälla och de ska ihop med sina likasinnande berätta för varandra att de är så goda och att vi andra som inte delar deras inställningar är så dåliga. Ja, nazister är vi eller något annat otrevligt.
Bara ett litet PS! Om Sverige och EU hade stött kurderna redan i början så hade aldrig IS kunnat breda ut sig. Då hade inte folk behövt fly!
1+1=2

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate