måndag, oktober 28, 2019

Avstängd från Facebook i 24 timmar!

Hatiskt innehåll är motiveringen för att bli avstängd.
Jag berättar bara sanningen bakom de flesta brotten idag.https://www.expressen.se/gt/krim/og-ledaren-denho-acars-van-mordad/  Varenda en som är pålästa över vad och vem det gäller idag med den omfattande brottsligheten som pågår vet ju vilka individer det gäller. 
Det är ett enda stort misslyckande för den förda politiken. Hur många etniska svenskar har blivit skjutna till döds de senaste fem åren i dessa gängkrig?
Vad är det som gör att man måste dölja vilka de kriminella är idag? Aldrig att någon heller tar upp vilka det ÄR som blir mest drabbade av dessa kriminella. Det är ju för fanken de som bor i förorten som får sina bilar brända! När brann det en bil i Djursholm senast?
OCH är det så fel att "hata" dessa vedervärdiga mordbrännare? 5800 skolor brända de senaste tio åren enligt myndigheternas egna siffror.Vad har inte detta kostat oss skattebetalare och det är ju inte fel att bli förbannad!
Svenska folket är i många långa stycken alldeles för mesiga,sitter där och knyter handen i fickan bara !https://www.expressen.se/nyheter/krim/maken-strop-velmira-till-dods-nu-far-han-sin-dom/ 


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate