onsdag, augusti 07, 2019

Döden här och där!

Nytt offer i Tensta hittades i morse.Skott hördes igår kväll men då fann man inte honom.
Många våldtäkter i olika städer just nu. Gå inte ut, säger polisen åt kvinnor. Samma med alla personrån, gå inte ut!
När vi var i Helsingfors för 14 dagar sedan så såg vi att den finska polisen var närvarande överallt i staden. De övervakade med bilar,de åkte MC och de gick.
Kändes tryggt! Kan det vara så i Sverige att dels har vi för få poliser i tjänst och dels inverkar detta på att de inte kan finnas där de borde?

Vi har fått ett land där förortskillarna verkar ha tagit makten över samhället. Dessvärre  har denna kriminalitet spridit sig över landet med samma typ av brott. Polisbristen i vissa län är ju förfärlig!

Apropå att dödas så hörde jag på radion i morse en kvinna i staden strax bredvid El Paso uttala sig om faran att dödas!
"– Ja, jag är rädd eftersom det var en attack mot mexikaner, säger Luisa Ramos som bor i Ciudad Juarez, systerstad till El Paso och en av världens farligaste städer med över 100 mord i månaden. Men det är annorlunda, menar hon för här handlar det inte om rasism som det gjorde i El Paso."

Tja ,det här är väl ett typiskt exempel på människor vilka inte förstår vad de ens säger själv!
100 mördade i månanden blir ju 1200 om året. I Mexico mördas 100.000 människor utan att den korrupta polisen kan göra något.
Jag tror inte den döda frågar efter i vilket syfte han blev mördad, är man död så är man.

Så åter till vårt eget land. Nu kan vi räkna de skjutna och knivhuggna i hundrtals offer på några få år! 
Allt hänger tyvärr ihop med dessa rotlösa invandrarpojkar ,de utan en ordentlig skolgång och med brott redan som småpojkar.
Föräldrar vilka inte har det minsta koll på sina pojkar allt medan deras flickor är mer eller mindre inlåsta efter skolans slut.
Jag har minnen från Rosengård hur dessa ungar sprang ute till sent på natten.
Jag ser idag ute på Värmdö hur totalt enfaldigt man sätter eld på busskurer och bord i lekparken, dessvärre också på ett hem för ensamma unga!
I Rosengård brann det nästan jämt när vi bodde där! Denna sjuka finns nu också över hela landet!

ATT inte svenska folket kräver regeringen och riksdagen på bättre lagar och sänkt straffålder är ju nästan märkligt. Alla sitter still i båten och väntar! Väntar på vad!
Dessa regeringar med sin tandlöshet har haft 40 år på sig att korrigera politiken men tyvärr har de totalt försatt att göra detta. De ägnar sig istället åt att hetsa mot oss vilka berättar hur Sverige ser ut !
Verkligheten har ju för många blivit så annorlunda mot det samhälle vi hade för 50 år sedan.
Otrygghet på många områden och ett bittert klassamhälle vilket växer för varje år som går. Ett orättvist bidragssamhälle där vissa gynnas med förturer till både lägenheter och billig tandvård.
Det fanns en despot vilken på 30-talet sa så här:" arbetar man inte så ska man inte heller ha bröd"!
Det ligger en viss sanning i detta om man ska vara hård. MEN det finns så många idag som väljer att inte lära sig vårt språk och lever år ut och år in på bidrag och låter nöja sig med detta. Sedan får de pension vilken ligger över den pension vilka svenska medborgare har efter ett långt liv.

När jag arbetade på socialförvaltningen i Malmö så insåg man att det var ett fiffel och båg bland bidragstagarna, ofta hade de svartjobb plus bidrag. Flotta bilar skrevs på kusinen som hade jobb osv.
Senaste åren har man lärt sig att bilda bolag inom vården med halva släkten anställda vilka vårdar den andra delen av släkten. Telefonbolag vilka lurar gamla människor på pengar avslöjades just i Malmö.
Jag behöver bara tillägga ett OSV!

Åker vi nu ner i en lågkonjenktur så kommer allt att bli värre.Lycka till!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate