tisdag, augusti 27, 2019

Är inte alla dödade något att tänka på?

26% skulle rösta på S idag. De gillar alltså det Sverige vi har nu, märkliga människor! Klassklyftorna är de största i modern tid. Morden med vapen i hand är rekordstort. Köer till allt. Skolbränderna är uppe i 5800 på tio år. Har aldrig funnits så många extremister tidigare.

Ja, jag börjar med dessa ord vilka jag la ut på Twitter inatt.
Med stigande förvåning ser jag också hur de döda rangordnas .
Ungefär som de offer som sker i Sverige är mera värda än när IS mördade massor med folk i Syrien. Eller när Boko haram dödar mängder med kristna.
Har de flesta människor så svårt att ta in vad som sker i övriga världen?
Är det därför så många inte heller vill att Sverige ska ta ansvar för de svenska medborgare som sitter i kurdiska läger nu?
Att lägga över kostnader och ansvar på fattiga kurder är inte vackert att skåda.
Många låter som fullfjärdrade nazister när de talar om andra folk.
Sossarna och deras 26 % är de mest skyldiga till att det ser ut som det gör i vårt land. Totalt förblindade på samma sätt som många DDR-medborgare var! Allt som PARTIET säger och beslutar sväljs med god aptit.
Dessvärre så finns det så många sossepartier idag, de säger ungefär samma saker som (S), röstar ihop med (S) osv.
Trots att alla kan se att vi nu har för många invandrare i landet så fortsätter man denna politik att fylla på med ännu fler!
Hur långt går det att driva sådan politik innan allt faller ihop som det korthus det är idag. En lågkonjenktur kanske knäcker hela samhället?
Stiger arbetslösheten då kan man inte  pressa ut mer i skatter heller och då återstår nedskärningar.
På alla områden.
Vem får då bära hundhuvudet? Tyvärr vet vi genom historien att då ger man sig på enskilda och i det här fallet blir det invandrarna.
En hemsk tanke! DET ÄR JU POLITIKERNAS FEL OCH INTE DE SOM HAR LOCKATS HIT GENOM DEN FÖRDA POLITIKEN MED BIDRAG OCH LOCKROP!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate