fredag, november 02, 2018

Tiderna förändras?

Fotot är från början av åttiotalet, kavajen inköpt på Domus i Eskilstuna . Kavajen liksom Mao och Domus är borta idag.Det har runnit massor i tidens flod sedan dess.
Spiken i den Maoistiska kistan drevs in redan 1976 när jag var på studiebesök i Kina.
Demokratisk centralism föll inte mig i smaken, jag ville redan då ha fri debatt.När folk är rädda att säga sin mening så har samhället redan förvandlats till ett förtryckarsamhälle.
Mao lurade folket i en kampanj att tala om vad de ansåg. När de sagt sitt så kom säkerhetspolisen på natten och hämtade dem till "omskolningsläger"! Sådan är socialismen!
Exakt som alla andra länder med röd,brun eller svart socialism.
I Sverige pågår numera ständiga "omskolningskampanjer" och ve dem som motsätter sig detta.
Det rör sig om allt från sk "feminism" d.v.s ett svartmålande av alla vita män vilka i deras ögon alla är sex-förbrytare till att stämpla alla som "nazister" vilka motsätter sig islamistisk massinvandring.
Tyvärr har flera partier som jag tidigare betraktade som borgerliga anslutit sig till denna omskolning av det svenska folket.
Att det socialistiska tankegodset under den långa socialdemokratiska epoken har kunnat tränga in i borgerliga partier är egentligen en gåta men DDR-själarna i vårt land är öppet belåtna.
OM jag skulle vara besviken så är det främst på Björklunds Folkparti (Liberalerna?)!
Vi är nog många fd väljare (och medlemmar) vilka tycker att detta parti består av svikare. Deras rabiata inställning till SD förmörkar deras hjärnor. (DÖ-grävare)
Redan vid förra valutgången hade man kunnat bildat en ny borgerlig regering med majoritet i riksdagen. Nej då, då grävde man ner sig i skyttegraven vilken man inte kommit upp ur än!
Centerns alla utspel får mig att må illa och jag vill inte ens kommentera dem!

Ett nyval skulle vara intressant och frågan är om vissa överhuvudtaget någonsin kommer upp ur skyttegraven eller om den blir en gravplats för gott istället?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate