tisdag, mars 20, 2018

Undergången enligt Hawking!

När jag läser om jordens undergång så finns ju inget nytt i vad tidningarna nu skriver bara för att Steven Hawkings har dött.
"Han kom med en varning till människorna"! "Det börjar brådska" osv!

Jojo, det är miljarder år vi talar om nu. Så känn dig stressad.
Jag fyller 76 år snart och jag får väl säga att i skenet av miljarder år så börjar det bli bråttom för mig.
Teoretiskt så har jag enligt mina gener ca 20 år på mig att göra något åt det hemska som ska hända.
Det är ju naturligtvis Aftonbladet som publicerar smörja ,som vanligt!
Om de på denna tidning skulle göra något vettigt istället så borde de börja en granskning över all skit de publicerat under åren.
Näe, man intar samma unkna inställning som tidningens chef för kulturen, Åsa Linderborg.
Vi har inte gjort något fel, det var bara han som skrev löpet som felade. Så låter det efter drevet mot Benny Fredriksson.

För den delen så kan jag bara konstatera dagen efter att nyheten om Fredrikssons självmord kom ut att mobbarna är märkvärdigt tysta.
Vi få som orkade stå emot meetoos agerande när mobbningen var som värst suckar djupt över hur mänskligheten har blivit under våra senare år.
Folkdomstolar hör inte hemma i ett demokratiskt samhälle.Punkt slut!
Alla de som alltid talar om hur bra det var med mobben har fel från början till slut. Blir man utsatt för brott så går man till polisen. Direkt. Gör man inte detta utan kommer efter 30 år och bluddrar så borde man nog vara klok nog att ha tänkt sig för vad man håller på med.
Man är ofta två för att dansa tango eller hur? Men se det kan man inte hålla med om därför att det är som det grekiska folket , alltid någon annans fel!

Kvinnor (och män) sluta upp att vara så fega. Anlita inte folkdomstolen utan gå till de riktiga domstolarna. Våga kämpa för lag och rätt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate