tisdag, mars 13, 2018

Tacka islamisterna för dagens beslut om religiösa friskolor!

De radikala muslimska skolorna har ställt till det för övriga friskolor. Utan dessa islamister hade det nog aldrig ifrågasatts överhuvudtaget. Islam är inte bra för Sverige. Islam är inte bra för någon. Tvång och vidskeplighet.
Jag fick en åsikt från en kvinna vilken gått i en friskola med katolsk inriktning , hon hade gått där eftersom den kommunala skolan inte kunde få slut på mobbing mot henne!
I denna friskola fick hon lugn och ro och kunde fullfölja sin skolgång.Så här skriver hon :

"Kan inte tänka mig en bättre skola. Vi hade ju precis samma undervisning som andra skolor efter läroplanen, men det fanns ett bönerum/vilorum, vi hade samling måndag morgon med bön för den som ville (eller bara tänka på något som betyder mycket för en) och så hade vi ett ämne "klassiska språk". Där emot högre kvalitet på undervisningen, lugn miljö, väl valda lärare och stort utrymme för de med särskilda behov."

Ser att tex Expressen jublar nu när regeringen vill stoppa alla religiösa friskolor, vad Expressen och andra inte förstår är att detta är första steget mot att avskaffa ALLA friskolor i vårt land.
Sorgligt att inte debatten om skolorna har kunnat föras på saklig grund. Så mycket ljug om "övervinster" och annat har man tagit till, min tilltro till dagens politiker är mycket lågt.
Om samma resonomang hade förts om storbankerna eller industrin så hade man med rätta kalla det för kommunism.
Den misslyckade skolpolitiken började redan på sextiotalet när alla skulle ta studenten och bli akademiker.
En totalt verklighetsfrämmande idé!
Jämlikhet är inte att ta studenten utan det är att respektera att alla är lika värda vad man än arbetar med.
En som kör och hämtar sopor ska vara lika behandlad som en bankdirektör!

Nej, nu kastar man ut barnet med badvattnet ! Läget i Sverige är inte trevligt och tyvärr har man genom islamisternas handlingar i sina skolor fått svenska folket väldigt negativa till alla religiösa skolor!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate