torsdag, november 30, 2017

Männens urspårade värld!

Jag drar mig till minnes hur demonstrationer i vårt land spårade ur på 90-talet. Affärer och bankers fönster slogs sönder i Malmö och polisen tittade bara på därför att de hade order från sin ledning att inte ingripa.Demonstranter runt om i landet begick våld på poliser och andra. Det var inte småungar utan män som vill bli betraktade som vuxna som utförde i huvudsak detta våld.
Män i vuxen ålder bildade sk MC-klubbar med i huvudsak kriminella aktiviteter. De resonerar som 14 åringar trots att de är vuxna.
Åren går och allt fler män och även kvinnor börjar uppträda hänsynslöst.Kommer ihåg när jag för första gången såg ca 10.000 individer genomföra en marsch till Söderstadion.Hammarbys supporters gick via Götgatan ut till stadion och under vägen kastade de flaskor och tomburkar efter hela vägen.De hade sina barn med sig!Jag hade aldrig i mitt liv sett värre nedskräpning på så kort tid. Moget?
Tendensen till hur särskilt omogna män uppträder på ett olämpligt sätt ökar med åren och från skolans värld berättas om pappor som inför sina barn kallar läraren för olika fula saker. Pappor tar kvinnliga lärare på brösten, överhuvudtaget uppträder inför sina barn som stollar.
Barnen blir påverkade av dessa fäder och uppträder mycket olämpligt i skolan.
Respekten för andra människor tycks krympa för varje år som går. I morse på radions P1 berättade man om att i dagens Sverige vågar allt färre att vittna inför rätten med det de har sett.
I skolan hotas personalen ofta se här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6832118

Man behöver bara en fredagskväll gå förbi den krogtäta gatan Folkungagatan så hör man brölet från männen i 30-50 års åldern och man undrar om de är 16 år fortfarande.
Dessa män kanske är chefen på jobbet och är den som utan hänsyn vräker ur sig och kladdar på sina kvinnliga medarbetare. Omoget och utan hänsyn är bara förnamnet.
Egoismen har satt sig i högsätet och vi andra män skäms över dessa andefattiga "män"! Jag höll på att skriva småpojkar.
Sedan har vi också fått dessa lättkränkta "män" i de kriminella kretsarna där man skjuter varandra för minsta småsak.
När "makten" i så många år har tittat åt sidan så har de här sk männen fått fritt fram. Det gäller i skolan,det gäller på arbetsplatserna och det gäller i det övriga livet!
När rasister plågar andra på bussar eller t-banan så tiger och tittar andra bort,fegt!
Men så blir det när lagarna inte följs av varken medborgare eller myndigheterna.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate