lördag, november 04, 2017

Avstängd på Facebook!

Jag har i många år haft ett par bilder på mig tagna vid Torne Träsk när jag badade i det blott fyra grader varmt vattnet. De har legat på Facebook och varit publicerade flera gånger utan att någon har haft något att anmärka på.
Men igår så slog censuren till och jag beordrades att ta bort flera bilder på mig där jag bla satt med bar överkropp vilket alla män gör då och då.
Sedan när jag gjort detta så kom nästa grej från dem, jag blev spärrad i 24 timmar från att meddela mig på deras sidor.
Straff med andra ord. Genom åren har jag sett avrättningar med olika metoder , allt från att skära huvudet av flera på en gång till att kasta ner folk från hustak , allt detta just på Facebook.
Den amerikanska dubbelmoralen är förfärlig att skåda. En naturlig bild tagen utan att könet syns  ens är så förfärligt så man åker ut!
Allt detta från det land som producerar mest porr i hela världen av ett mycket uselt slag. Våld går bra men en bild på hur en man ser ut är icke godkänd.
Att vi lever år 2017 kan man knappt tro när Facebook har så rigida regler och straff. Har de ingenting lärt om världen eller låter de sig påverkas av islams fientliga moralkakor?
Denna förhatliga religion för mig där inte kvinnor tillåts att vara kvinnor utan ska spöka ut sig i Haloweenkläder året runt.
Håller allting på att anpassa sig för att dessa förtryckare ska ta över vår värld?
Förtryck och vidskepelse går som bekant hand i hand i vår historia över jorden.
ATT vänstern har upphört med att bekämpa och avslöja vidskepelsen har vi ju alla märkt sedan flera år tillbaka och detta är bara att beklaga.
Hur de har kunnat hamna i denna sits får andra reda ut, jag kan bara fördöma deras brist på insikt och att de har glömt sin lärofader Marx!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate