tisdag, augusti 15, 2017

Nazzar är nazzar även när de är förklädda!

Ja, så är det ! Nationalsocialism må förkläda sig till säck och aska, de är trots allt samma slag av utrotningsdårar.

De har bara insett att de kan lura vanligt folk bättre om de tonar ner sitt budskap men ofta så spricker trollen när solen lyser på dem.

 I USA så kom de fram i ljuset så att till och med Mr Trump var tvungen 2 dagar efteråt ge dem på moppen.Två dagar efteråt!!

Det är dags att ta itu med de svenska nazzarna också. Tyvärr har språkbruket på nätet förgiftats av de extrema så en del vanligt folk börjar låta som nazister.Jag tar bara killarna på medis som exempel, det finns ingen hejd med att kasta skit på dem och berätta historier om dem precis som om de känner dem och deras historia. Vissa verkar att flytta över sina egna ångestsyndrom på dem och verkligen spyr ut galla på dem allesammans.Skitfolk finns överallt men för fasen , DRA INTE ALLA ÖVER EN KAM! 

Förmågan att tänka sig in i dessa individers liv verkar ju vara obefintligt hos vissa. Det är så nazism verkar på den enskilde, att börja betrakta andra som sämre djur som det får hända vad som helst med.

 Hitlers kampanjer mot judarna var att utmåla dem som råttor i åratal ända tills vanligt folk tog till sig detta. Sen vet vi ju resten!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate