onsdag, augusti 23, 2017

En studie i hur "befrielsen" blev!

Det här är kommunisten och ledaren för MPLA och staten Angola, José Eduardo dos Santos !
https://sv.wikipedia.org/wiki/MPLA 

Så här säger fd ambassadören i Angola Sten Rylander i dagens Svd: "– Inkomstskillnaderna är mycket stora. Partitopparna har lagt beslag på det mesta. Hans dotter Isabel är Afrikas rikaste kvinna. På det sättet har tyvärr de flesta afrikanska befrielserörelser förfallit när de kommit till makten, säger Sten Rylander, svensk ambassadör i Angola 1985-1988."

Vad han säger är ju den sanning vi andra som är insatta i kommunismens historia har sett överallt där denna lögnaktiga lära har praktiserats. Värre är alla offer för dessa regimer och talen kan numera räknas i hundratals miljoner.
Fängelser, dödsstraff, tortyr, hunger och nöd, ja bankrutt helt enkelt.
Ändå finns det moderna människor som går omkring med tex mördaren Che på sina tröjor.Mannen som avrättade mängder med fångar och dessvärre också ledde soldater i Angola.
För mig är det lika vämjeligt som att ha Hitler på tröjan eller någon annan massmördare.

"Isabel dos Santos, född 20 april 1973 i Baku, Azerbajdzjan SSR är dotter till Angolas president José Eduardo dos Santos och en angolansk investerare.[1][2]Hon anses av Forbes som den rikaste kvinnan i Afrika [3] och den mäktigaste och rikaste kvinnan i hennes land.[4] År 2013, enligt forskning av Forbes, hennes nettoförmögenhet hade nått mer än tre miljarder dollar, vilket gör henne Afrikas första kvinnliga miljardär.(Wikipedia)

Upp till kamp, sjöngs det nere i Angola och den svenska flumvänstern med vpk i spetsen umgicks flitigt med ledarna från Angola. Vi andra inom den del av vänstern som var Kinatroende ställde inte upp på MPLA vilka vi betraktade som ett Moskvastyrt parti.Lika lite som vi hyllade Cuba och Che!


Nå, alla fick fel , även vi Maoister. Kina gick samma utveckling till mötes och en rik Kines anses idag som en god kommunist.
Demokrati förblir okänt i de flesta av de länder där kommunister ömsat skinn och kallar sig för socialdemokrater eller något annat.
I Afrika dras man dessutom med stammotsättningar vilka då och då urartar till krig och massdödande.
Vapen finns det gott om och detta i sin tur utlöser våld och flyktingvågor. Många  miljoner befinner sig idag i läger eller försöker ta sig till Europa via flyktingsmugglare.
Vad vi ser nu är en stor våg av människor som tar sig rakt in i Europa och detta för med sig oerhörda problem med arbetslöshet, kriminalitet och misär.
I alla de länder i Afrika med sina "befrielserörelser" vid makten har de bara förvärrat befolkningarnas liv.
Ledarna har överallt berikat sig själv genom att styra med bajonetterna riktade mot folkets strupar!
SIDA från Sverige har hjälpt dem med pengar.Miljarder har gått till korrupta regimer och det fortsätter tyvärr. Se bara hur Sverige göder eliten i Palestina!

  Inga kommentarer:

  Bloggarkiv

  SiteMeter

  Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

  Follow by Email

  Annonser

  Anpassad sökning
  <

  Follow this blog with bloglovin

  Follow on Bloglovin

  Google+ Badge

  Translate