söndag, augusti 20, 2017

Det otrygga Stockholm!

Jag kom hem till Stockholm vid 21.30 .Vi gick och åt jag och Anne och gick sedan till tunnelbanan på Sergels torg. Och det var mycket obehagligt.Massor med snorungar mellan 13-16 år från förorterna.Sprang omkring som skållade råttor och skrek.Fullt med poliser.
Vi talade med en trött polis som var så arg på att Stockholms stad la pengar till en slags festival som bara betydde massor med bråk och jobb för en redan mycket ansträngd poliskår med alla dessa skjutningar och mord på löpande band.

 Vi ansåg oss inte säkra på platsen och gick ner i tunnelbanan där ytterligare ungdomar for omkring och vi kände risk för att bli nerknuffade på spåret. Samma typ av unga mörka killar ,ingen tvekan var de kom ifrån. Där stod afghaner och marocanska killar plus svarta killar. Stod och stod, de far omkring.

Många fler vuxna skulle behöva åka in en kväll som det här och se vad polisen får hålla på med. Ett samhälle som ser ut så här är inte ett gott samhälle. Jag kände mig både rädd och mycket olustig till sinnet. När vi var i Berlin i 6 dagar så kände vi aldrig på detta sätt,tvärtom. Vi kände oss trygga i storstaden Berlin!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate