måndag, augusti 28, 2017

Hotbilden har funnits i många år!

Hot och skrän mot olika personalgrupper har funnits i många år. Även på akutintagen.
När jag bodde i Malmö så hände det då och då att stora grupper från framförallt Rosengård trängde sig in på akuten och vissa avdelningar. Hela släktträdet kunde vara representerat. Vad de ville stod nog ganska oklart för personalen. Förklarades ofta med att de hade en annan "kultur"!
Nu har sedan en tid skjutgalningarna levt rövare på olika sjukhus runt om i landet. Ja, den här skiten liksom så mycket annat har börjat i Malmö  för att sedan förflytta sig till många andra platser.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/mordhot-hot-med-kniv-sager-att-man-ska-leta-upp-familjen-namner-barn

Jag kan hålla tiotusen kronor på att det nästan i samtliga fall är personer med invandrarbakgrund. Och det är därför det här oskicket har spridits i takt med att allt fler kommer hit till våra olika städer. Dessa män talar om heder osv. Samtidigt som de uppför sig på det allra sämsta sättet i sitt nya samhälle. De skjuter, bränner bilar, säljer narkotika, rånar både gamla och unga, svindlar pensionärer, vägpirater osv i all oändlighet.
Senast idag avslöjade Svd och skribenten Nuri Kino hur ligor låter frakta hit folk för att utföra brott. https://www.svd.se/nuri-kino-en-ny-slags-manniskohandel
Människohandel av olika slag där rena försäljningen av unga pågår.
Om man söker sig till porrsidor på nätet så är det rena rama kötthandeln av unga flickor . Det är bara att beställa så körs de ut med bil och levereras som vilket ting som helst.
Sveriges strutspolitik i så mycket har nått ännu högre höjder när det gäller prostitution och lagen mot torskarna. Allt har ju gått under jorden , d.v.s. ut på internet och jag kan utan vidare påstå att det idag finns fler flickor till försäljning mot förr.
De kriminella är här liksom i andra branscher också män från andra länder.
De tycks inte ha några som helst moraliska skrupler hur de ska tjäna sina pengar.
Men som sagt var ,intet nytt under himlen. I USA på 20-30-talet såg det likadant ut. Stor invandring tycks föda en kriminalitet på alla nivåer i samhället.

På några år har dessa män blivit totalt utan hänsyn och när man som sagt var även tränger sig in på sjukvården och hotar då har man passerat ytterligare en gräns över till helvetet.
En dag när allt fler tröttnar på denna toppridning från dessa kriminella så kanske det tar sig en vändning som de inte idag ens kan ana.
Att politikerna inte redan för tio år sedan har tagit tag i kriminaliteten är ju bara det en skandal som borde fått allt fler att ställa krav på ändring.
Vapeninnehav tex skulle ge minst 5 års fängelse oavsett ålder!
Sverige håller på att gå sönder och det är varken genom skatter eller andra triviala saker.
Nej, det är den allt mer omfattande kriminaliteten som håller på att välta landet.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate