tisdag, november 04, 2014

Prognoser?

http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2014/2014-11-04-Hojd-asylprognos-kraver-samhallsplanering.html

När du läst det här meddelandet från Migrationsverket så kanske du också börjar tvivla på att politikerna går rätt väg?
Från många ställen i Sverige har det under året vädjats om förståelse för att man nått taket för fler innevånare. Idag var det Filipstads tur att påvisa att de inte klarar av varken bostäder eller skolundervisning åt alla barn som kommer.
Samtliga partier utom SD vill fortfarande att Sverige ska ta emot en kvot som inget annat land i Europa gör. Visst tar Turkiet och Libanon mot ännu fler men de sätts i tältläger utan framtidshopp.
Inget parti har hittills på allvar sagt sanningen att vi borde ihop med NATO och FN beväpna folk till motstånd mot framförallt IS i dagens läge.
Det är ju mördarna i IS liksom deras bröder i Afghanistan och norra Afrika som skickar ut sina folk på dessa farliga färder till bla. Sverige!
Dessa terrororganisationer är folkets fiender och landsförrädare och skulle behandlas som sådana också.
Vapen och instruktörer !
Om världen redan från början agerat på rätt sätt så hade det inte funnits många på flykt idag. Ingen kan inbilla mig att folk flyr för att de tycker det är spännande!
Om politikerna i varenda land orkade med att se orsak och verkan utan att svamla så som både Reinfeldt och den nya regeringen gör så hade läget säkert varit bättre för alla parter utom IS och de övriga bödlarna.
Världen förklarade krig mot nazismen och slog dem . Nu är det dags för världen att förklara krig mot islamismen och slå ut den.

Islamismen är dagens motsvarighet till dåtidens nazism.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate