lördag, november 01, 2014

IS är dagens nazister!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6007185
Bild ett visar nazisters framfart under andra världskriget och den andra bilden är från nutid men det är IS nere i Syrien och Irak som begår massmord!

Samma slag av utrotning  pågår bland dessa fanatiker mot sina sk motståndare. Idag avslöjades att de även ger sig på sina egna trosfränder och då har de tagit ett nytt steg på samma sätt som när nazisterna gav sig på andra nazister inom SA.
Man kan hoppas att detta är början till slutet för dessa mördare. Skam dessutom åt de i vårt land som slirat på målet angående IS och vad  de representerar.
Idag var många ute i olika städer och demonstrerade mot IS men var är alla de som annars visar sig när tex man demonstrerar FÖR Palestina?
Det kurdiska folket verkar att få kämpa både här och därborta i kriget mot IS utan några större sympatiyttringar från de som i alla andra sammanhang går ut på gator och torg!
Vår nuvarande regering håller en oerhört låg profil i denna fråga men att erkänna Palestina var de snabba med trots tidigare snack om samordning med EU.
Överhuvudtaget så verkar det som om allt för många inom politikervärlden ligger lågt vad gäller islamismen, varför?
Vänsterns folk uppvisar dessvärre sedan många år sympati för islamismens tankar och dåd. De som ligger bakom, tex Ship to Ghaza går ju Hamas ärenden utan att ens ifrågasätta deras politik. På samma sätt så tiger de när det gäller de nya nazisterna IS och deras folkutrotning.
Ur deras munnar kommer hatet mot Israel och USA på samma sätt som islamister världen över orerar.
Det är vidrigt!
Allt stöd till de kämpande kurderna! Vapenhjälp till de som vill slåss mot IS!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate