söndag, september 22, 2013

Talibaner och islamister är dagens nazzar!600 människor ska ha befunnit sig i kyrkan när attacken skedde.
Gärningsmannen utlöste bomben när kyrkobesökare höll på att hälsa på varandra precis utanför kyrkan efter söndagens gudstjänst.
- En enorm explosion kastade mig till marken och så fort jag samlat mig inträffade en andra explosion och jag såg skadade människor överallt, säger Nazir Khan, lärare vid en närliggande skola, till AFP.
Minst 78 människor dödades i attacken mot kyrkan: 37 män, 34 kvinnor - och sju barn, uppger inrikesministern enligt AFP. Attacken tros därmed vara den dödligaste mot kristna i Pakistan någonsin. Gruppen TTP Jundullah, med kopplingar till talibanerna, har tagit på sig skulden, rapporterar Reuters.
- Vi kommer att fortsätta våra attacker mot ickemuslimer på pakistansk mark, säger gruppens talesman Ahmed Marwat.
- De är islams fiender, därför attackerar vi dem."  Svd idag.

Kenya idag enligt Svd: Polis och soldater stormade på söndagsmorgonen gallerian Westgate i Kenyas huvudstad Nairobi för att frita gisslan. Strax innan sjutiden på kvällen rapporterades om ett omfattande anfall mot angriparna för att få ett slut på belägringen. Enligt källor till CNN håller terrorister cirka 30 personer som gisslan i köpcentret, efter att ha dödat minst 59 personer. 

Islamister är en pest för jordens befolkning, de som inbillar sig att de har Gud på sin sida är mycket farliga eftersom de kan utföra vilka hemska   dåd som helst.
Vi i Sverige inbillar oss hela tiden att sånt här händer alltid någon annanstans och så rycker man på axlarna.
Nästa gång kan det hända här oss oss tex på tunnelbanan i Stockholm. Överhuvudtaget är det så fel att tänka i dessa termer och att inte bry sig om vad som händer andra folk. Ibland kan man få för sig att det är någon slags rasism som  bestämmer sådant tänk!
När Sverige släpper iväg unga fanatiker så borde de ställas inför rätta när de kommer hem (om de överlever), det borde vid lag vara förbjudet att som svensk medborgare gå med i dessa mordpatruller.
Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate