måndag, september 30, 2013

Islamistiska femtekollonnen i Sverige!

Läs det här och tänk självständiga tankar! http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/vastvarldens-sjalvhat-urholkar-demokratin_8563426.svd

Talibaner både i Pakistan och Afghanistan utför helvetiska dåd utan större uppmärksamhet i pressen i Sverige. Dessa islamister har kusiner i Afrika som utför avskyvärda dåd. Storheten i att skjuta barnungar i ett köpcentrum i Nairobi är ju häpnadsväckande att skåda.
Än värre är ju det som Johan Lundberg i sin bok "Ljusets fiender" pekar på, vänstern i Sverige och särskilt den sk "kulturvänstern"!

Jag har ofta framfört att islamistiska våldsverkare är vår tids nazister. Alltså de bekänner sig till en typ av våldsromantik, hat och rasism.(Hyllar den starke mannen)  Nationalsocialismen och kommunismen har många beröringspunkter politiskt i sin syn på partiets ledande roll och rätten att utöva terror mot oliktänkande. Detta delar islamisterna med socialisterna inom bägge fraktionerna.

Med andra ord så är det ju inte så underligt att vänstern generellt har så svårt att ta avstånd från islamistiskt våld. USA-hatet binder alla dessa åsiktsriktningar samman också.

Det var ju inte enbart islamister som jublade över terrorattentatet i USA 2001, det fanns ju folk som öppet inom vänstern också uppvisade samma moraliska ruttenhet.

De som idag betraktar tex. talibanerna i Afghanistan som "frihetskämpar"  är i mina ögon enbart människor som har tappat allt förnuft och är  förrädare mot Afghanistans befolkning och i synnerhet kvinnorna!
Islamister har tidigare i historien lierat sig med antidemokratiska krafter: http://youtu.be/axhAf_nU9So
Stormuftin av Jerusalem fick en vän i Hitler. Vänstern idag kan lura den unga generationen som har fått bristfällig historieundervisning i skolorna, de unga tror på myten om höger -vänster vad gäller nationalsocialismen kontra kommunismen. Likheterna mellan dessa läror är större än olikheterna. Islamismen sväljes också av socialister med hull och hår. I verkligheten är islamistiska värderingar alla folks fiende. Inte minst muslimer och det var glädjande att se mängder med muslimer i Nairobi demonstrera mot islamismen! Muslimer borde också akta sig för vänsterns falska omfamning!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate