onsdag, september 04, 2013

Sverigedemokrat? Jag! Aldrig i livet!

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/situationen-bor-vara-en-vackarklocka_8483542.svd  

"FN:s flyktingkommissariat uppgav i går att två miljoner människor är på flykt från Syrien. Samtidigt flyr drygt fyra miljoner syrier inom landet. Det är den största flyktingkatastrofen i världen just nu, enligt UNHCR."

De kristna i Syrien och för övrigt i hela det muslimska området förföljs och dödas utan misskund. I alla de gamla kristna områden, som de bott i sedan urminnes tider, töms nu på befolkningen som bekänner sig till  kristendom. Islamister går fram med terror och död för att medvetet köra ut dem .
Då tar Sverige ett unikt beslut att man öppnar upp landet för flyktingar från Syrien och det är bra.
Vem hoppar då upp i massmedia som gnällgubbe nummer ett, jo Herr Åkesson från Sverigedemokraterna. Han motsätter sig detta humanitära beslut och mumlar om att det vore bättre att ekonomiskt hjälpa på plats! Han är en demagog som lurar och förför omedvetna väljare. Åkesson vet att människor dödas och inte kan vara kvar i Syrien. Samma sak var det i Irak vad gäller de kristna!
Åkesson omvandlar allting till pengar och då blir han dessutom en enfaldig nationalist. SD har alltid varit emot svensk trupp i Afghanistan (liksom vänstern) , de var emot aktionen i Libyen osv.
Åkessons parti är emot Eu (liksom vänstern) och vill omvandla Sverige till en öde ö.
Sveriges historia är ända sedan istiden en historia om att folk av olika slag har kommit hit, bosatt sig här och brukat jorden. På medeltiden talades det "främmande" språk, framförallt tyska och finska i våra större städer.
Vikingatiden innebar att de förde hit massor med folk från andra sidan Östersjön som sedan blev fria medborgare. När nationalister talar om det "svenska folket" som bott här i urminnes tider så är de dåligt pålästa.
DET är en annan sak att kritisera den förda invandringspolitiken  så som jag och andra gör där vi pekar på det orimliga i att behandla invandrare på det sätt som görs. Diskriminering på skolor och arbetsplatser pga av kanske ett ovanligt namn eller placering i dåliga skolor som inte kommunerna satsar på. En dold rasism under "snällhetspolitiken"!
Om man ska ta hit folk så ska man också se till att ordna sysselsättning,utbildning osv.
Lagar ska följas av alla ! Om inte arbete finns i tex Södertälje eller Malmö så ska myndigheterna ha rätten att placera folk där det finns bättre förutsättningar. Det blir felaktigt om de flyktingar som kommer hit ska bestämma var de ska bo och kanske aldrig kan försörja sig. Detta skapar bara grogrund för partier på ytterkanterna.
Samma sak vad gäller skollagarna, de måste följas och de invandrare som tvingar sina barn att bryta mot lagen ska ställas inför rätta.
Vuxna har inte rätt att beröva sina barn den undervisning som våra skolor tillhandahåller efter demokratiska beslut i riksdagen .

Vi har ju sett hur den förda politiken också leder till både okunskap och kriminalitet i de stora förorterna. SD drar den slutsatsen att invandring är fel men de hugger i sten där.
Det är sättet att ta hand om de nya boende det är frågan om. Får man inga förutsättningar för ett värdigt liv utan blir beroende av bidrag resten av sitt liv så föder detta motreaktioner från de unga.

Kanske passivitet men i värsta fall både missbruk och kriminalitet. (Olika gängbildningar)

Att brista i humanitet är det värsta felet med detta parti och många av deras medlemmar.
Det är lätt att sitta på sitt breda ........och vara bror duktig!


PS Läs om denna killes solklara diskriminering när han skulle börja sin utbildning:http://ttela.se/nyheter/trollhattan/1.2319635-16-aringens-drom-stoppad-av-gkn


2 kommentarer:

maila idag sa...

Hej Bo
Jag vill berätta en liten och kort historia. Det var en äldre dam som hade fått nog av indragningar och ekonomin som påverkade hennes liv. Dessutom att hennes vänner fick svart på vitt att det har funnits pengar som nu mera går till annat än vad det var tänkt. " -Sjukvården blöder och hennes vänner svälter för att kostnaderna måste gå till personer som har det dåligt från andra länder. Pengarna har tagits bort där det skulle ge samhällsansvar och trygghet. sverige är skadat och hat byggs upp " säger hon. Denna damen är 78 år och hade en bror som dog pga dåliga resurser i samhället med obefintligt medmänsklig empati. Därför säger hon att SD har rätt och hennes vänner stötta henne i kampen mot systemet.

ladycobra sa...

Tyvärr så har du helt fel uppfattning om SD, de är inte alls emot invandrare,, hur kan de då ha
så många invandrare som gillar dem och även arbetar för dem?


Jag anser att det är helt rätt tänkt av SD att kunna hjälpa mångfalt fler flyktingar i flyktinglägren som inte har råd att betala hundratusentals kronor till människosmugglare utan har det hemskt i dessa flyktingläger, än att ge permanent uppehållstillstånd till de som kommit hit från Syrien och ge dem försörjningsstöd kanske livslångt då det saknas arbete till de som redan kommit hit..Dessa kostnader skall skattebetalarna stå för med skattefria bidrag till dessa tusentals människor som kommer hit varje år, medan välfärden minskar i sverige p.g.a. brist på pengar till sjuk och åldringsvård m.m.

Läs fakta om skattefria bidrag till invandrare samt om kostnader för denna ansvarslösa flyktingpolitik i nedanstående inlägg.För dessa pengar skulle man istället kunna hjälpa många fler i dessa flyktingläger istället för att som nu sker man drar ned på biståndspengar och lägger på skattefria försörjningsbidrag för de som kommer hit.http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/Läs också nedanstående inlägg, lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 b.a.http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/


Gå även in på nedanstående inlägg.http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/09/debatt-agenda-jimmie-akesson-sd-vs-erik-ullenhag-fp/http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/06/sd-tv-rosta-sverigedemokraterna-i-kyrkovalet/

Läs också nedanstående.

http://www.dn.se/debatt/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna/

http://www.dagen.se/nyheter/kristna-invandrare-pa-sd-lista/


http://lt.se/nyheter/1.810001-sd-har-flest-invandrare-pa-vallistan


http://expo.se/www/download/Expo_2-07_Malmos_nya_ansikte.pdfhttp://ladycobra.wordpress.com/2013/08/16/indragna-vardplatser-nar-lindesberg-ger-invandrarfamiljer-30-000-kr-per-manad-i-bidrag/
Att anklaga SD för att vara rasister är ju löjligt. Har sveriges ekonomi eller religion någon ras?


Vi måste kunna debbatera problemen som finns i Sverige och inte sopa problemen under mattan, om så sker så kommer det att bli stora motsättningar i Sverige och det leder till otrevligheter och det ser man ju redan med ökad kriminalitet och våldtäkter, rån misshandel, skjutningar m.m.SD är det enda realistiskt tänkande parti som vågar prata klarspråk om verkligheten.Skulle så många människor blivit rasister som nu röstar på SD?? Naturligtvis inte, utan realister.Man pratar inte om rasimen bland invandrarna t.ex. Läs nedanstående.http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/10/debattor-talar-klarsprak-om-invandrares-rasism/

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate