torsdag, augusti 01, 2013

Kommunisterna i RS!


Rättvisepartiet socialisterna har funnits i rätt så många år nu. Jag minns dem från 1990-talet då de agerade mötesförstörare när jag var med om att bilda Arbetarlistan i Malmö. De började ursprungligen inom SSU som en fraktion och det blev storbråk då de agiterade för Trotskys version av kommunism. De blev uteslutna och många gick frivilligt. Idag har de öppet börjat uppvisa kommunismen symboler och deras agitation är gammeldags kommunistisk. När jag drog upp om kommunismens förbrytelser idag med en man så slog han ifrån sig och sa att de inte var Stalinistiska men det visste jag ju . Ni är ju en variant av Trotskys kommunism, sa jag och hänvisade till Trotskys förbrytelser i Sovjet bla mord på 3000 matroser i Kronstadt. Ibland försöker dessa kommunister slå blå dunster i folks ögon och framställer Trotsky som en "snäll" revolutionär.
Inget kan vara mer felaktigt, han hade så mycket blod på sina fingrar. Åkte omkring med ett sk pansartåg  och sköt folk i parti och minut. Genomförde Lenins order om terror mot befolkningen för att sätta skräck i dem.
Att sedan Stalin utsåg Trotsky till sin fiende efter Lenins död och slutligen lyckades mörda honom i Mexico är bara ett av alla de led alla kommunister alltid använder som vapen för att befästa sin egen makt.Det finns inte ett enda land med socialistiskt styre utan att våldet kommer till användning och det är frågor som nu levande kommunister inte vill ta i.
De agerar missnöjespartier och sprider så mycket skit bland okunniga individer.


Hammaren och skäran blev en symbol för förtryck och våld och är fullt jämförbara med Hitlers hakkors.Ändå finns det medlemmar i våra vänsterpartier som inte ens drar sig för att tatuera in detta mordmärke !
Samma sak med andra vänstermänniskor och deras förkärlek för Syd-Amerikas bödel, Che Guevara. Såg på t-banan idag en tröja med denna mördare och förvånas över blindheten. Tänk om någon kom med en bild av Himmler  eller Göring, typ samma slag av mördare även om nationalsocialisterna mördade fler.
Che var ju så korkad att han försökte invadera ett främmande land i sin tro på att bönderna skulle resa sig. Överhuvudtaget är det ju så fel att invadera andra länder för att påtvinga dem socialismen. Han fick det slut som han själv gav så många andra. Samma sak med Trotsky! Ont föder ont!


PS Apropå upproret i Kronstadt :
"Tonen blev allt hårdare och kommunistpartiet hotade med att "om ni inte kapitulerar villkorslöst kommer vi att skjuta ner er som rapphöns" (före upproret kallade Trotskij matroserna för "revolutionens hjältar").[3] Ett första försök att slå ner revolten militärt misslyckades, då Petrograd-soldaterna mitt under framryckningen på isen gick över på Kronstad-försvararnas sida. Sympatierna med matroserna spred sig, och Trotskij fick slutligen rekvirera soldater från de landsändar som var mest avlägsna, och därmed minst insatta i situationen. De före detta tsarofficerarna Tuchatjevskij, Kamenev och Avrov anlitades för att krossa matroserna i ett nytt försök . Trotskij infiltrerade den enorma styrkan på 50 000 man med spioner och satte exekutionspatruller längst bak i ledet ifall någon skulle våga tveka. Sedan marscherade man över isen till fästningen. Ögonvittnet Victor Serge skrev senare om detta:
"Infanterimän i långa vita parkas avancerade i vågor och på några ställen sprack isen under dem. Här och där bröt sig enorma isblock loss och då de sakta vände över ända tog de med sig sin mänskliga last ner i de svarta vattendjupen. Och så började den skamliga slakten, kamrat mot kamrat…"[4]
Med hjälp av tungt bombflyg och närstrider i gränderna blev matroserna efter en 10 dagars utdragen kamp besegrade, och inte mindre än 18 000 människor massakrerades. Ytterligare tusentals fängslades eller flydde till Finland."http://sv.wikipedia.org/wiki/Kronstadtupproret



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate