måndag, augusti 19, 2013

Vanvettaktion av kvinnor!

Dagens hijabupprop är ett hån mot kvinnofrigörelse kampen världen över!
Hijabuppropet/eller rättare sagt religiösa symbolen för kvinnoförtryck uppropet idag!
Detta gynnar bara islamister mot både beslöjade och ej beslöjade kvinnor!
Gudrun Schyman (FI), Åsa Romson (MP), Veronica Palm (S) och komikern och programledaren Gina Dirawi med flera bekräftar kvinnoförtryckande symbolen/Hijab med att bära den idag.
Detta är ett hån mot kvinnofrigörelse kampen av tusentals kvinnoaktivister i Iran och andra islamstyrda och andra länder som kämpar mot kvinnoförtryckande symbolen hijab/slöjan och bränner den på gator varje 8 mars med risk för deras liv!
En enkel fråga är:
Hur ofta har Schyman med andra som visar "solidaritet" idag har visat solidaritet till kvinnoaktivister och demonstrerat mot slöjan?
Låt oss visa vår solidaritet till redan utsatta beslöjade kvinnor med att förstärka kampen mot hedersrelaterat våld, politisktislams smutsiga spel och rasisternas smutsiga händer mot oskyldiga beslöjade kvinnor (så som gravida kvinnan i Farsta) på gator i väst!
Läs mer om uppropet här: http://www.aftonbladet.se/debatt/article17314519.ab MVH, Sara M
Föreningen glöm ej Pela.... har helt rätt i sitt upprop på Facebook idag och jag personligen stödjer deras åsikter.
Bilden har jag själv tagit i Malmö då flyktingar från Iran demonstrerade. Kvinnan och banderollen återspeglar det enda korrekta i denna fråga. Islamisterna påbjuder apartheid mellan män och kvinnor. Reducerar kvinnan till samma roll som husdjuren.
Otodoxa judar och islamister delar denna plattform. Islamisterna kämpar för att införa sharialagar vilket dessutom är i nivå med Hitlers Nürnberglagar. 
Homosexuella skulle drabbas ännu hårdare i tex Egypten om Brödraskapet hade fått fortsätta islamaniseringen av landet. Stening och andra vedervärdiga straff skulle ha införts.
Att dölja håret kan tyckas vara en petitess men det är början till något värre och fullt utvecklat kvinnoförakt och underkastelse inför männen.
PS Sitter och läser kultur delen av SVD från i söndags och läser Karin Thunbergs intervju med Per Persson som återvänt från Pakistan efter 40 år. Hans exempel på varför han tog sin familj med sig tillbaka är ju skräckinjagande att läsa. Mansförtrycket i detta islamerade land är ju förfärligt för en normalbegåvad svensk att läsa. Se här och tänk efter ett par gånger, skulle inte du också ha åkt hem?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate