onsdag, juli 31, 2013

Sture Bergwall friad!idag kom äntligen det sista friande utslaget, Sture Bergwall friades för det sista och åttonde mordet av rätten.
En mycket lång seg kamp är nu slut och rättvisan har segrat men frågan om ansvar kommer att resas.
De som har dragit svensk rättvisa i smutsen måste få bära sitt ansvar.Säters sjukhus har ett stort ansvar som också måste utredas. De har försett åklagaren och polisen med "bevis" med hjälp av manipulation och rena häxkonster.
Drogat Sture i åratal så att han blev ett lydigt redskap i deras jakt efter en "massmördare"!
Jag och många med mig ställer nu ett krav och det är att Sture Bergwall släpps omgående från denna plågoanstalt där han tillbringat ca 20 år av sitt liv.
Dessutom ska Sture ha ett stort skadestånd från staten uten knep och finter om att han själv bidragit till sin situation. Det vore ytterligare en skandal om man nekar honom skadestånd!

Grattis Sture Bergwall för att du vågade ta bladet från munnen.
Jag skänker en tanke  idag till Hannes Råstam som också vågade ta kampen mot övermakten. Hannes och Björn A ler i sin himmel och drar en låt om frihet!
PS Det är så sorgligt att höra regeringens företrädare berätta att ingen kommer att ställas till svars i den här vidriga affären. Det är ju så uppenbart för de som är insatta i vad som hänt att man har manipulerat fram en skyldig. Tanken på att flera mördare har gått fria tycks inte nå fram till maktensboning. Överåklagaren sa däremot att han stött på sådant som han aldrig under sina trettio år någonsin sett när han har gått igenom utredningar och domar. Fy attan vad det stinker illa om hela Quickaffären.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate