torsdag, juni 21, 2012

Midsommar!

Idag var vi på systembolaget och inhandlade 1 alkoholfri pilsner och två små flarror med Rosé (alkoholfritt) ! Sen återstår det bara att sjunga "Åhh vilken fest"! Ett faktum är att jag även vid de stora helgerna förr i tiden så var jag nykter! Ville inte av någon anledning dricka mig berusad på dessa för andra stora "fyllehelger"! Nu är jag strax inne på det sjunde året som nykter och när jag var inne på "Bolaget" så kände jag inte det minsta sug efter att handla något med alkohol i. Det känns fortfarande som en befrielse detta.Tänk att detta är borta som gav mig så många problem från det jag var 15 år! Sjukdom,ångest,brustna förhållanden, dålig kontakt med de äldre barnen osv. Livet kan bli ljust även när man är äldre, man ska aldrig ge upp tanken på att allt kan bli bättre. Jag älskar alla mina fem barn på ett sätt som jag inte förmådde under tidigare år!

4 kommentarer:

pikkumyy sa...

Härligt!! :) Måste vara en härlig känsla när man märker att även suget efter alkoholen är borta. Även om man håller sig borta från något, så kan ju suget efter det vara plågsamt stark. Trevlig midsommar, önskar vi här i Vasa! :)

Maria sa...

Klart o koncist. Härligt. Själv bryr jag mig inte om minsta nubbe till midsommar. Jag är ju inte helnykter...men hm, dricker aldrig, det blir inte av...Kram!

Bo Hogrelius sa...

Terese! Tack ska du ha och jag vill också önska er tre en fin midsommar! Speciellt meddelande till er lille vän: Vov,vofvof midsommar!

Bo Hogrelius sa...

Maria! Det gör du rätt i, man blir bara "konstig" av alkoholen.Bättre med ett liv utan och att på detta sätt vara en god vägvisare för sina barn! KRAM!

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate