söndag, juni 03, 2012

Bedrägeri-konst!

Snyggt utformad av de svenska Maoisterna och sannerligen den här var vida spridd i vårt samhälle i början på sjuttiotalet.
Ursprunget finns ju att finna i det kommunistiska Kina under Mao. Partiet gick ut med löftet att alla i landet skulle få säga sin mening om allting. Sagt och gjort, en stor kampanj genomfördes och svallvågorna från mittens rike gick över hela världen.

Sen blev det märkvärdigt tyst omkring den här kampanjen. Och det var inte undra på eftersom hela kampanjen var en falsk och planlagd åtgärd för att kunna sätta dit "folkets fiender"!
De som varit okloka och svalt partiets löften och kritiserat partiet öppet på olika möten hämtades i tusental på nätterna och dömdes till mycket långa fängelsestraff.

Vi dumma Maoister i Sverige liksom så många andra inom "övrig" vänster som hade fått för sig att det här var något fint och förnämligt i Kina  som visade att de lyssnade på folket för att förbättra tillvaron blev totalt blåsta. Det är sådana erfarenheter som lär människor vad kommunism är i verkligheten!

Ett stort bidrag till lärdomen om socialismens länder och deras totala svek mot de egna folken!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate