söndag, december 07, 2008

Salem

Nu har jag läst tidningarna samt en massa bloggar om denna demonstration. Övertoner hörs ju som vanligt, svart-vitt tänkande är tyvärr vanligt i dessa kretsar.

De flesta glömmer bort en sak och det är vår grundlag. Vi äger rätt att demonstrera och har man sökt tillstånd så ska aktionen få genomföras med polisens hjälp!

Där borde det vara punkt och slut. Nu träder det fram kommunpolitiker och kräver att ingen ska få demonstrera ute i Salem.
Folk från vänster till höger talar på samma sätt utan minsta tanke på vart det leder vårt samhälle.
Så länge man inte framför kriminella åsikter i tågen så får faktiskt alla i Sverige föra fram sin sak.
När FNL-rörelsen växte fram så var det samma sorts åsikter som fördes fram av allt från vänster till höger . "Huliganer" kallades Sköld-Peteroch hans kamrater när de ville framföra åsikten att USA skulle ut ur Vietnam.
Om vi börjar tafsa på denna grundlag då kan det sluta illa även för den vänster som agerar så huvudlöst dumt.
Nu vill jag tillägga att jag anser inte att AFA tillhör vänstern, det har de aldrig gjort! Den revolutionära vänstern på 60-70 talet höll liknande organisationer och grupper borta från sina demonstrationer. De åkte ut direkt om de satte igång bråk!
Likadant behandlades KFMLR, inget samarbete med dem.

Att polisen idag redan på sidostationer ingriper och stoppar dessa bråkmakare är gott och rätt.
Det behövs inga gatstenar eller brandbomber mer ute i Salem som förra året .

I vissa bloggar så angrips polisen som vanligt utan minsta eftertanke vad som krävs av dessa polismän.
Om vi inte hade polis som ingrep hur skulle då vårt samhälle se ut? Som i Malmö kanske där polischefen beordrade att polismännen inte skulle ingripa. De fick stå och se på på medan huliganerna krossade fönster?

Många "vänstermänniskor" har i alla tider hävdat sin rätt att få tala medan alla andra ska knipa käft. Ett mycket otäckt drag som i de forna socialistiska länderna utövades till sin fulländning.
Fångläger,dödstraff, sparken från jobbet,barnen fick inte gå i skolan osv. Ända till judeförföljelse på 60-talet i Polen av Partiet!!!
När man tror sig ha rätten till sanningen, då blir man både obehaglig och i maktställning farlig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Noam Chomsky: ”Goebbels was in favor of free speech for views he liked. So was Stalin. If you’re really in favor of free speech, then you’re in favor of freedom of speech precisely for views you despise. Otherwise, you’re not in favor of free speech.”

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate