onsdag, augusti 27, 2008

Huliganer......



Det skrivs spaltkilometer år ut och år in om dessa ömkliga killar.När man ser bilder på dessa stereotypa pojkar så är det nästan så jag tycker synd om dem. Men för deras bästas skull så får man nog göra så som man gjorde i England, svartlista dem från att gå in.Det är ju larvigt att höra hur man från fotbollsledningen samt vakter säger att man inte kan lusa dem på div. sprängämnen och raketer!

Självklart kan med det men i vårt samhälle så sätter man spärrar på sånt och säger att så lååångt får man inte gå. Nej , hellre har man kvar dessa bråk som skrämmer bort åskådare samt kostar skattebetalarna miljoner. Låt fotbollen betala allt själv så kanske intresset blir större att göra något åt problemet!
I vårt Sverige har det utvecklats en massa konstiga saker, såg bla . att de uppsatta kamerorna vid stadens skolor inte får vara av sådan kvalite så att man ska kunna se vilka det är som slår sönder och bränner våra skolor. Nej då , de ska bara sitta där som en ofarlig utsmycknad.
Det pågår varje år förstörelse och mordbränder för hundratals miljoner kronor och inget görs åt det.
I England håller man inte på med sånt larv utan där kan polisen kolla filmerna och sen ta fast brottslingar!
Vänsterns konstiga tankar om sånt här håller fast vårt samhälle i ett grepp som det verkar som om man inte kan komma ur trots ny regering.
Jag minns hur flumvänstern på 70-talet alltid kom i försvar för brottslingar med snacket om att det minsann var "samhällets" fel att det blev brott och kriminella!
Det går alltid att "förklara" brott men för attan ,man måste göra något åt dessa individer.
Jag har i mitt liv känt så många kriminella och vet hur de resonerar med ett hånflin på sina läppar åt alla "dumma" Svensson som man kan lura upp. De föraktar ofta oss vanliga godtrogna medborgare.
När det gäller huliganerna så förstår de bara ett språk som gör att de inte kan komma in på arenorna!
Se till att det blir så också!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate