onsdag, december 20, 2006

Nu har tre år gått.....exakt!




Ja, vad är det som har gått tre år?? Jo först o främst att jag hade begärt skilsmässa efter 26 års äktenskap och den gick igenom strax före jul. Båda var på plats när kuvertet kom från tingsrätten och det kändes oerhört snopet när vi öppnade detta och läste att vårt äktenskap formellt var slut. Kommer ihåg att vi tittade på varandra och det var nog lite "fårskalle" över oss!
Vårt äktenskap var kört , som man säger! Tveksamt om det hade gått att rädda.Sedan vad gäller så här mot jul så



hade jag lärt känna en tjej på Internet sedan tidig höst och vi bestämde oss för att träffas i samband med att jag skulle tatuera min tiger här uppe i Stockholm.(East street tatto)
Vi möttes på klassisk mark d.v.s. Centralen och vid den sk bögringen!
Det var ju nervöst eftersom vi bägge visste att ålderskillnaden var betydande mellan oss men eftersom vi hade skrivit och talat per telefon oerhört mycket så kändes det som om vi redan hade träffats.Vi tog in på hotell i tre dygn där vi verkligen lärde känna varandra.Allt var bra!

Haken var ju förstås något som jag inte gillade och det var att hon bodde sambo med en kille,sånt känns ju inte något vidare. För att göra historien kortare så skilde hon sig från honom och jag trodde då i min enfald att vi skulle få det bättre men efter viss tid av tystnad så kröp det fram att hon hade flyttat ihop med en annan. Jösses!Nu gör vi historien ännu kortare.Hon gjorde slut med honom också och bjöd hem mig till sig och började tala om att nu skulle vi minsann kunna börja träffas mycket mera när den svartsjuka typen var väck.
Hann inte mer än hem så både läste jag samt såg på en pres hos en kille hur hon hade öppnat upp ett nyttförhållande.
Då drog jag definitivt i handbromsen. Har under de här tre åren ofta känt mig utnyttjad men hoppet är det sista som överger människan sägs det och det var sant!
Jag hoppades och hoppades därför att de gånger när vi träffades så hade vi det underbart,finns inga andra ord än underbart!
Alla människor har nog en punkt där man känner att nu har det gått för långt och dit kom jag tillslut.
Tre långa år har gått och jag får hoppas att jag har blivit lite klokare och passar mig för att hamna i något liknande igen!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate