tisdag, december 12, 2006

Historiens gång.........





















Ett urval slumpmässigt utvalda bilder av nu döda och levande personer!
Livet är komplicerat ibland för många människor men det är fel att tro att man är unik.Vi människor är trots allt tämligen lika i våra känslor och upplevelser.Min ena kära dotter med man har för andra gången förlorat ett blivande barn.Det känns väldigt sorgesamt och jag har talat med en del av mina vänner och då kommer det fram från många att de har varit med om samma sak i sina liv.
Alla känner samma sorg för det är ju ett efterlängtat barn som inte fick födas.Dessa sk Änglabarn glömmer man aldrig bort som kvinna,har man burit ett liv i sin kropp och känt hur barnet växer och rör på sig och så avlider det i magen och man förstår ingenting, då drabbas man ju av en sorg som är förfärlig.
Vi män som inte kan bli annat än deltagande "åskådare" förstår kanske inte riktigt dessa känslor och ni kvinnor må förlåta oss för detta.
Många upplever det här som så "orättvist" eftersom andra kvinnor frivilligt (ca 30.000 aborter om året i Sverige) gör abort kanske många gånger i sitt liv när de inte vill ha ett barn.
Jag är inte emot abort men kan ju tycka att det blir så fel när män och kvinnor inte skyddar sig och använder abort som ett slag av preventivmedel.
Vi borde ju dessutom ha ett samhälle som gör det lätt att ha barn så att man inte ens skulle behöva tänka tanken på abort.
Jag är ledsen över att det inte blev något barn men jag vet också genom att många har kontaktat mig att många har flera sk missfall innan de har fått både ett och flera barn!
Man ska aldrig ge upp hoppet! Allting kan bara bli bättre!

2 kommentarer:

hpy sa...

Bra att du hjalper din dotter och hennes man halla upp humoret. Det kan hjalpa dig sjalv ocksa.

Anonym sa...

Du skriver att man som kvinna aldrig glömmer dessa änglabarn. Det är helt sant, men papporna sörjer lika mycket de - om än på ett annat sätt. Det är viktigt att komma ihåg det.

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate