fredag, mars 03, 2023

"Tycka synd om de kriminella"!

 Vi har i Sverige ända sedan 60-talet haft en vänsterinställning till kriminaliteten. Ja ni vet det här med att förgylla de kriminella alá "Släpp fångarne loss"!

ATT tex ta medborgerskapet från grovt kriminella  från andra länder och återsända dem på livstid till sina hemländer när de är dömda är ju i verkligheten tydligen omöjligt att ens tänka sig!

Under de senaste 30 åren så har det begåtts hemska dåd av just den här gruppen kriminella. De styr all knarkhandel idag ute i alla städer i vårt land. All vapenhandel går genom dessa gäng.

De senaste dagarna har våldet visat sig med bla en flicka på 10 år svårt skadad av en man från annat land. En man som begått mängder av brott de senaste åren ändå går han omkring på våra gator. Samma med mannen i Norrköping som svårt skadade en polis.

Varför så många svenskar aktivt har denna inställning är svårt att förstå,de medverkar ju till att Sverige blir ett sämre samhälle att leva i !

38 % stödjer sossarna nu, detta parti är ju de som har ansvaret just för att kriminaliteten  ser ut som den gör med mord på mord eller svårt skadade människor. Inte ens barnen klarar sig undan !

Jag brukar fråga mig vad det är för fel på folk som accepterar den här sortens samhälle där Sverige har rekordet i Europa i tex dödskjutningar?

Propagandan från vänstern får väl liknas till en sorts hjärntvätt, när man hör tex vänstern i riksdagen tala om kriminella så tror man att de lever i en sagovärld.

Det är så här de dömda i Göteborg ser ut men så ser de ut över hela landet!


Jag vill inte ha dessa individer i vårt land.  Men Sverige har inte ens haft viljan att göra något åt detta problem med kriminella från andra länder, tvärtom har man fortsatt med importen av dem. 

En sjuklig fixering vid att vara världens socialkontor!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate