torsdag, mars 30, 2023

Lyssna på cyanidmordet! Ger lärdomar om Sverige!

 https://sverigesradio.se/avsnitt/cyanidmordet 

För några år sedan dömdes en kvinna från Kuba till 18 års fängelse mot sitt nekande.

Men vägen dit var lång, faktiskt mycket lång och höll på att rinna ut i sanden pga av polisens dåliga arbete i början. Sedan finns det en lucka som kanske har möjliggjort att många mördare gått fria, man tar i blodet på den döda bara tex alkoholmängden eller knarkmängden.

Om som i det här fallet cyanid använts så fanns inga prov från början på sådana gifter. Enbart genom offrets dotter plus en utredare på ett försäkringsbolag  grävde och krävde nya provtagningar så kunde giftmordet avslöjas plus en hel del annan brottslighet.

Ny utredare inom polisen tillsattes och det nedlagda fallet öppnades åter.

Kvinnan som fälldes hade i många år ägnat sig åt sk sol och vår samt kanske ett fall till av förgiftning där dock mannen överlevde.

Den här podden påvisar också hur svenska män verkligen är godtrogna, de flyttar ihop med en helt främmande kvinna efter några veckors bekantskap . En man skriver nytt testamente på nästan direkten där han ska överlåta allt han äger på denna kvinna.

Hon är en så typisk människa idag av så många som kommit till vårt land enbart för att göra vad som helst för att roffa åt sig pengar. De varken gillar vårt land eller folk! Därför ser också så många domar och de som sitter i olika fängelser  ut som de gör. Individer från andra länder!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/svt-stockholm-granskning-40-kriminella-gang-och-natverk





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate