torsdag, mars 23, 2023

Hatet är ett gift!

Läser i "Världen idag" att tyska turister som åkt in i Samarien blev attackerade av en mobb av palestinier. De misstog turisterna för israeler eftersom den hyrbil turisterna anlitat hade israeliska reg.skyltar.

Tyska turisterna säger att mobben var full av hat, att de fruktade för sina liv, palestinierna hade knivar o stuckit sönder däcken på bilen och försökt dra ut turisterna. Lyckligtvis kom en arabisk israel till deras hjälp, annars tror tyskarna att de hade mist livet.
Detta kommer med största säkerhet aldrig att rapporteras i svensk media..."


Så här primitivt kan det se ut på en demonstration!
När jag sedan i ett par timmar läser och ser bilder från det extrema palestinas ledare med Abbas i spetsen så äcklas jag över dels vokabulären och dels den propaganda barnen i skolorna utsätts för. Är det några som gått i Goebbels lära så är det den palestinska makten!
Jag skäms som svensk över att de rödgröna under så lång tid har hjälpt Abbas mfl att med svenska pengar trycka upp dessa läroböcker till barnen!
Ofta stöter man på hyllningar till Hitler i arabiska länder!
Bojkottrörelsen i Sverige vilken naturligtvis stöds av vänstern är inget annat än en antisemitisk rörelse.
Svenska Amnesty deltar ofta i svartmålningen av Israel bla med sin vänsterpropaganda att det råder "apartheid" i Israel!
Från mig kommer de aldrig att så länge de vidhåller denna propaganda få ett enda öre i stöd!
Jag har känt många från det sk Palestina och alla har haft hatet som ledstjärna i livet. OCH alla jag känt har uttryckt sig antisemitiskt i grova ordalag.
Idag hyllar de dessutom Iran och deras fruktansvärda uttalanden om att utplåna Israel och dess folk! (Atombomb?)
PS Iran har fått nya vänner som stödjer Putins krig mot Ukraina!

PS. Vad gäller den svenska vänstern och deras antisemitism så väcktes den till liv under 60-talet igen. MEN nationalsocislismens propaganda mot judar insåg de att den inte var gångbar längre utan ändrade på ordval etc.
Nu blev det "antisionism" istället.
Och stöd till olika terrorörelser tex svarta september eller plo osv!
Hatgiftet smög sig in i SSU genom att araber blev medlemmar, de är ju uppfödda med antisemitisk propaganda från barnsben.
I 1 maj tåg i bla Malmö så skanderades det "död åt judarna"!
Nationalsocialister och kommunister står i praktiken väldigt nära varandra i många frågor inte minst i synen på Israel! Egentligen är det en gåta att Sverige är Europas värsta antisemitiska land men det har att göra med den stora invandringen plus gammal unken antisemitism!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate