torsdag, mars 16, 2023

Hjärna och hjärta av sten!

 Att vända på varje sten låter ju bra till en början med men så erinrar jag mig också orden "vi såg det inte komma"!

Inatt så sprängdes det igen i Stockholmsområdet , denna gång var det ett radhus som var målet där för att där bodde människor med kopplingar till kriminella.https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-anhoriga-till-gangkopplad-rappare-utsatta-i-explosionen-i-hasselby/  

OCH skjutningarna fortsätter i oförminskad omfattning. Knivar sticks in i kroppar! Våldtäkterna fortsätter osv.

Är det dessa "stenar" sossarna vill vända på?

De såg ju inte ens vad staden Malmö började utvecklas till redan i slutet av 70-talet! En utveckling de medverkade till att införa över hela landet ihop med Reinfeldts undermåliga moderater.

När skolan i Rosengård klappade ihop och stängde ner högstadiet så borde åtminstone den stenen ha analyserats .Icke alls, man körde bara vidare på den inslagna vägen överallt!

Lyssna på vad många lärare säger idag när de vågar ta bladet från munnen! 10.000 lärare har sagt upp sig de senaste åren. Sådant är tunga stenar att vända på men inget har gjorts.

Många är föräldrar idag vilka också har gått i en kravlös skola och idag har de egna barn och agerar mot skolans lärare som totalt ansvarslösa individer. Att komma till skolorna och skrika oförskämdheter mot lärarna inför barnen är oförlåtligt!

De kriminella påverkar hela samhället bla genom sin försäljning av narkotika. Alldeles för många vilka också är föräldrar köper narkotikan och på det sättet så blir de moraliskt ansvariga för det samhälle vi har nu.

Men elefanten i rummet Sverige står där stadigt och tittar på. De som har fått en stenhjärna och stenhjärta förstår absolut ingenting av vad som hänt ,de vill bara köra vidare på den inslagna politiken. Vänstern är idag så extrem i denna politiska väg. De vill öppna dammluckorna igen. De går i försvar för de kriminella och har aldrig några ordentliga förslag om hur man ska reparera Sverige.

Men istället går de på verbal offensiv mot de vilka kommer med lösningar, de är ju "nazister " och allt annat ont.

Vänstern har förutom sten i hjärnan fått sten i sina ögon.

Att de förlorat arbetarklassen inser de nog inte idag, de är ju ett rent medelklassparti. 

Journalister, skådespelare,artister osv utan kunskap hur det ser ut utanför de inre stadskärnorna.

Värst anser jag vänsterns fieri till islamisterna. Det är ett förräderi mot demokratin men den har de väl aldrig trott på! Innerst inne är de nog samma kommunister som de alltid har varit. Den våta drömmen är väl att få bemanna ett pansarttåg alá Trotsky. (Eller Putin)

Obegripligt är dock att vänsterns lilla skara har kunnat påverka sossarna så mycket. Likaså lilla Mp har ju krupit in i själen hos de flesta sossar idag. Så kan det gå när man inte har någon egen politik utan bara vill sitta vid makten!


                               VI SÅG DET INTE KOMMA!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate