tisdag, mars 21, 2023

Flamman försöker förstå de som lämnade vänstern!

 

 


http://flamman.se/a/de-lamnade-vanstern-for-invandringskritik-och-populism 

Man förstår hur svårt det är för en vänstertidning som Flamman att ens försöka sig på att få grepp om varför en del lämnat vänstern för gott. (Jag med)

Att de ens skulle börja sammankoppla hur invandringen har påverkat vårt samhälle ,det är en för svår frågeställning för dem.

Eller hur de ska kunna förstå varför vi har fått en sådan otäck kriminalitet  när de bara tror att det beror på enbart "fattigdom"!

Att de inte har förstått klanväldet är ju så uppenbart , de tar alltid till det enkla rasism när de ska förklara sig.

Vad de gör i det här reportaget är att på ett annat sätt försöka måla på oss som lämnat vänstern ett samröre med lika otrevliga krafter som kommunister ! (Det vill säga , nationalsocialisterna)

Ni vet dessa som har samma paroll som de röda socialisterna "kamp mot monopolkapitalet"!

Släktskapet mellan alla dessa socialister , bruna som röda , är ju så uppenbert om man orkar med att studera deras politik. 

Ibland går de röda ut i demonstrationer ihop med andra, men det är ytterst sällan .De har nästan alltid hållit sig till enbart de som är vänster i någon mening. Här är en bild från ett sällsynt tillfälle där de demonstrerar ihop med Piratpartiet 2009.
ATT dagens vänsterparti är ett islamist vänligt parti råder det ju ingen tvekan om, ledande företrädare har i många sammanhang agerat ihop med islamister.

Detta är det allvarligaste vilket smutsar ner vänstern på samma sätt som vänstern agerade hjälpgumma i Iran till att islamisterna kunde ta över makten!

Att hjälpa till med att islamisterna kan få inflytande i vårt land är häpnadsväckande och oroande.

Islam tillåter vid makten aldrig att det ens finns någon vänster! 

Alltså om man värderar demokrati med tryck och yttrandefrihet så KAN man inte vara vänster idag.   Då blir man bara som en blind höna!

En fråga jag skulle vilja ställa till Flamman och andra inom vänstern, varför har vänstern i huvudsak blivit en medelklassrörelse? Varför har så många arbetare sökt sig till SD?


PS Det här har de rödgröna skuld till att det händer idag. Kriminella gangsters är till 99% killar med ursprung från andra länder. https://www.expressen.se/nyheter/anette-tvingades-fly-gangbomben-berattar-om-radslan/



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate