tisdag, november 15, 2022

Homosexuella i frikyrkorna?

 Pastor Niklas Piensoho i Stockholm Filadelfia har rört upp gammalt damm inom frikyrkorna. Han har försökt föra en diskussion samt läsa bibelns ord om just homosexualitet där han försökt finna andra ord att belysa i denna fråga.Finns det kanske acceptans för homosexuella att leva ihop?

Naturligtvis får han rätt så hårda ord mot sig både bland vissa församlingsmedlemmar och andra pastorer. Tidningen Världen idag brukar ju vara förnuftig men i  tidningens ledare idag så får Niklas Piensoho banbullan. De målar ut splittring och delning av kyrkan osv.

Vad som gäller samtliga,vilka helt är emot att man ska kunna ha en annorlunda syn på homosexualitet, är att de aldrig med ett ord tar upp sådant som också står i bibeln tex stening av kvinnor!

Varför man ska vara så bokstavstrogen när det gäller homofrågan men ej i andra frågor är för en lekman som mig obegripligt.

I bibeln finns många exempel på hur straff ska utdelas vid olika handlingar som ingen pläderar för idag.

Ska man vara bokstavstrogen så får man nog bekväma sig till att följa ALLT som står i bibeln. Ungefär som IS följer koranen till punkt och pricka.

Att kasta stenen är ju som bekant inte så populärt men det är ju detta som många håller på med.Jag hör hur det klirrar lite här och där!

Har man inte gjort de homosexuella tillräckligt illa genom historien från kyrkornas sida?

Föds man till att tycka om och åtrå sitt eget kön så är man väl också en skapelse av GUD!

Det är väl inte tankar om att de är drabbade av djävulen som ligger där och pyr i era hjärnor? Eller sjukdomsbegreppet?

Jag tycker att ni ska tänka på att älska din nästa hellre än att fördömma!



 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate