måndag, november 28, 2022

Det brinner och det skjuts!

 Nu har svt gjort en undersökning om skjutvåldet nära våra skolor.

https://www.svt.se/datajournalistik/skjutningar-nara-skolor/ 

Här på svt-sidan finns utförlig redovisning samt intervjuer. 700 skjutningar under de tre senaste åren. Ja, du läser rätt, sjuhundra!

Dödstalen i år är mycket höga, ca 60 individer är mördade. Sverige är värstingen i Europa.

Sedan kommer nog svt att få ta tag i alla skolbränder, just nu pågår det en stor sådan någon mil från där jag bor. Se här:https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/brand-i-skola-i-tyreso 

Jag har tappat räkningen på alla skolbränder i landet men det är över 1000 bränder de senaste tio åren där brandmyndigheten och polisen med säkerhet kan konstaterar att de var anlagda. Vi får väl se vad som kommer fram om branden i Tyresö? För övrigt är numera också Tyresö kommun ett ställe med dåligt rykte pga av hög invandring.


Både vad gäller våldet och bränderna finns det ju klara siffror som visar att med stor invandring till en ort 

 eller förort så kommer alla dessa kriminella 

beteenden att accelerera. Det är bara de som inte kan räkna och läsa som inte har sett detta under alla år.Värst har ju varit att regeringar och riksdag har blundat i tron att allt ska bli bättre bara man låtsas att problemet inte finns!

"Vi såg det inte komma"!  Detta fåniga som man fick höra ett tag tom. från landets statsminister. Många är de med bred trut som har tagit sig fram till ledande positioner trots att de inte har haft kunskaper !

OCH vad ska vi säga om svenska folket som trots att kunskap finns om varför Sverige har kunnat monterat ner så mycket av sådant som fungerade tidigare.

Att ett land kan ha så många förnekare av sanna uppgifter och forskning är ytterligare ett bevis för en dålig skola och aktivistiska tjänstemän och politiker! Man kan jämföra med hur totalitära länder använder (använt) sina barn som verktyg för att pränta in de "rätta lärorna" vilka de sedan som vuxna för vidare till sina barn.

Är man intresserad av siffror kan man ju roa sig med att kolla hur folk röstar i storstäderna kontra ute på den sk landsbygden.

Där den värsta brottsligheten finns där fortsätter man att rösta på de partier vilka är skyldiga till landets kaos.

MAN KAN INTE TA IN MER FOLK I ETT LAND ÄN DET MAN KLARAR AV!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate