tisdag, november 29, 2022

Brunsmetningen fortsätter i oförminskad skala !

 

Den bruna myllan är djupare än ett järnrör

Magnus Malm om att Sverigedemokraternas grundberättelse är densamma sedan 1930-talet

Artikeln är tyvärr låst men Malm återkopplar helt och hållet till tredje riket ! Han anser att hela politiken i SD vilar på nazistisk grund.

Med andra ord så måste enligt Malm denna över miljonen människor som röstar på SD antingen vara nazister eller så är de helt enkelt korkade. 

Jag ska bara citera vad Charlie Weimers delvis säger i Bulletin. 

Charlie Weimers (SD): "EU måste sluta finansiera islamism.
Europeiska unionen skulle aldrig ge högerextrema organisationer vars ledare gjort antisemitiska, kvinnofientliga och homofoba uttalanden mångmiljonbelopp för att bedriva verksamhet. Gott så. EU skulle heller aldrig legitimera sådana organisationer eller ge sken av att de representerar några andra än sina medlemmar. Tyvärr gäller denna vaksamhet inte all extremism".
https://bulletin.nu/charlie-weimers-eu-maste-sluta-finansiera-islamism?fbclid=IwAR3SoOQ6F4MZEUhq600GsyiJ7w95hy0GA4D-WZATfz67fLpvRtm-G7xWaHU
Inlägget är öppet än så länge för läsning!
Skulle Charlie Weimers vara nazist så skulle han aldrig plädera som han gör i EU-parlamentet mot de extrema!
Det är ju väl känt ända sedan Hitlertiden att nazister och islamister använder samma typ av politik tex mot judar. Idag är det samma hets mot Israel från Nazipartier och islamisterna. Judar ska förgöras! Israel ska utplånas.
SD är glasklara på den punkten och ställer sig helt öppet på tex israels sida! OM de skulle vara nazister, som denne Malm påstår, då skulle de liksom vänstern vara svurna fiender till Israel.
OCH det finns en aspekt till och det är att med Malms synsätt så har ju hela den nya regeringen ställt sig upp för ett nazistiskt parti i sitt samarbete.
Det börjar närma sig löjets värld nu nu denna sk debatt om SD.
Vissa människor i den sk kulturvärlden, Aftonbladets ledarred, popartister, politiker på vänsterkanten +Lööf osv har i många år idisslat denna soppa.
Är man riktigt cynisk så är det dessa människor och media som har lyft fram SD som parti ! Utan deras hjälpande händer hade nog SD fortfarande kanske varit ett parti i 4% gränsen!
I storstädernas medelklass är det fortfarande populärt att vara antiSD vad de än för fram för politik!
Det är viktigare för denna grupp av människor att vara lika sina vänner och grannar än att nyktert lyssna på vad tex Åkesson säger!
Exakt som det alltid har fungerat i totalitära samhällen med brun,röd eller svart socialism!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate