onsdag, april 05, 2017

Nu upprepas lögnerna igen om svälten!

Så här sas det på svensk tv för fyra år sedan då man fortfarande höll sig till sanningen:" Huvudorsaken till svälten i Somalia är inte uteblivet regn, som FN nu försöker ge sken av i en ny rapport. Tvärtom är svältkatastrofen på Afrikas horn orsakad av människor, och skälen är inbördeskrig samt omfattande korruption av biståndsmedel. Biståndskorruptionen är lika gammal som nöden själv i Somalia, skriver Bengt Nilsson.
”Svälten orsakades av långvarig torka.” En standardfras som ständigt återkommer i nyhetsrapporteringen från Afrika. Nu senast i en rapport om den senaste hungerkatastrofen i Somalia."
I kvällens sändning så var svälten och eländet i huvudsak vädrets fel.
Ett faktum är att i alla länder idag med katastrofer och krig så är det länder där olika islamister eller muslimer av olika chateringar vill ha makten. Vi har Syrien,Irak,Jemen, Somalia osv.
Turkiet har också sin beskärda del nu när de öppet är ett islamistiskt land som hotar andra i gammal vanlig ordning.
Enbart Erdogans språkbruk och övriga metoder visar ju denne mans samhörighet med islamisterna.
Våldet har alltid ända sedan Muhammeds tid funnits med islam. Krig och erövringar! Förtryck  av människor med annan tro och som vi till och med uppmärksammas på här i Sverige , kvinnoförtryck!

Apartheid mellan kvinnor och män har funnits med långt tillbaka i medeltiden och i denna fråga liksom så många andra så har tiden stannat för muslimerna. 
Inom nästan alla andra religioner har förnuftet fått dem till att ompröva sina regelverk till den moderna tiden.
Men icke islam!
Det värsta och sämsta är att när de kommer till andra länder som "flyktingar" så är de inte beredda att ge vika en tum på sina vanvettiga regler och vidskepligheter.
Det är vi och andra moderna länder som genom okunniga och naiva politiker ska förlora rättigheter som vi i hundra år har tillkämpat oss genom facklig och politisk kamp. 
Vår demokrati och jämlikhet ska inte säljas ut inför den vidskepliga religionen. För mig får de dyrka vem de vill och klä sig som de vill i hemmet men de ska inte påtvinga oss andra någonting av sina shariainställningar.
Att det i de länder där de har makten också blir motsättningar och krig med oerhörda grymheter visar ju bara hur unken deras religion är! "Är du inte med oss så ska du dö" är ju talesättet.
Var i världen utsätter man människor för dödlig gas på samma sätt som Saddam gjorde, jo i ett muslimsk land.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate