torsdag, april 06, 2017

Islam är en reaktionär lära.( Bakåtsträvande)

Jag saknar en djupgående diskussion om islams reaktionära lära. Det är ett tassande omkring denna så inskränkande religion, det är precis som om denna religion inte bör penetreras! 
All annan religion kan diskuteras! Stämpeln sätts i pannan direkt på den som vill studera islam med kritiska ögon. Om jag vill tala om katoliker så är det aldrig några problem! När jag påpekar att dagens mest otäcka våld utövas i länder där islam är statsreligion , gasattacker, halshuggningar,stympningar, våldtäkter, barnamord, m.m, så möts jag av en nästan kompakt tystnad. 

I vissa av våra förorter så bedrivs idag islamistisk förföljelse av människor , särskilt kvinnor, och detta finns inbyggt i läran islam från begynnelsen. MEN här är de i minoritet och kan inte såsom i de islamiserade länderna mörda tex homosexuella men redan idag hör man vad de helst skulle vilja göra om de kunde.
 Stackars satar att behöva bo i ett modernt land med demokrati där både kvinnor och män liksom homosexuella lever sida vid sida i gott samförstånd.

 Demokrati och islam är varandras motsatser men tyvärr påstår våra myndigheter och vissa politiker något annat och falskt! Varför man gör så kanske man kan hänföra till klassiskt röstfiske?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate