söndag, april 09, 2017

Dagens tankar!

När det händer fruktansvärda terrorbrott i andra länder så blir det verkligen små rubriker, allra helst om terrorn drabbat kristna. Så har det varit i många år i Sverige.
Idag hände det igen i Egypten precis som så många gånger tidigare. Två kyrkor utsattes för attacker av självmordsbombare.
Läs i Dagen :http://www.dagen.se/dodsoffer-i-explosioner-i-egyptiska-kyrkor-1.951263
Fruktansvärda scener utspelades med så många döda och skadade.
Så här har det varit i så många länder de senaste åren och uteslutande i muslimska länder. Kristna som bott i årtusenden i dessa länder mördas eller körs ut ur landet.
I Sverige bryr sig få.
Inte ens svenska kyrkan har brytt sig särskilt om sina kristna bröder och systrar. Det har man överlåtit åt den Syrianska kyrkan i Sverige. När de kallat till demonstration mot våldet så har infödda svenskar svikit .
Jag har i två omgångar filmat och lagt ut dessa demonstrationer på YouTube och ni är duktiga om ni ser några infödda svenskar på dessa bilder.
Jag får hoppas att dagens demonstration i Stockholm leder till bättring på den här punkten.
Ett liv i ett annat land är lika mycket värt som de offer vi fick i Stockholm.
President Assad gasade ihjäl massor med människor i veckan som gick, en man fick hela sin släkt mördad av gas. Han la ut en video på sina döda små barn, ett tvillingpar som man fick följa till graven.
Man kan tycka att det är väldigt privat men  han ville visa världen vad som pågår i Syrien.
Trots denna video så är det tyst !
Och ännu mer tyst om orsakerna till världens elände idag.
Ska man bekämpa en fiende, islamisterna, så måste man också kunna tala om dem. Man måste kunna peka ut vem som är fienden så att man kan göra något åt dem.
Tex i vårt land så ska man spåra upp varenda en som stridit eller hjälpt IS under åren. Man måste sätta dem i fängelse  och som jag tidigare har krävt, ta bort dem som svenskar och skicka ut dem ur vårt land.
Samma sak med alla dessa illegala som lever i vårt samhälle, de ska ut ur Sverige per omgående.
Innan de begår bestialiska mord!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate