söndag, april 23, 2017

Dra inte alla över en kam!

Många blandar ihop troende av islam med islamister. Vi ska komma ihåg att islamister mördar andra troende av islam i mycket stor omfattning.
 Att detta ska behöva sägas är ju ett bevis på att en del i vårt land o andra länder inte har förstått vad politisk islam är för något,islamism! En extrem lära utan mänsklighet och empati.
Dessa som medvetet vill missförstå skillnaden gör detta medvetet för att kasta sten på troende fredliga muslimer.

 Samma sak med de människor av olika politiska agendor, vilka inte heller begriper, att man kan kritisera religion av alla slag utan att vara "fob" av något slag. Det är antiintellektuellt att hålla sig med ett sådant synsätt. Ingen religion ska kunna sättas på undantag, icke heller den muslimska läran måste jag förtydliga.

 Där ligger skillnaden i ett demokratiskt samhälle mot de islamistiska stater vilka straffar sina medborgare mycket hårt vid kritik och andra idéer.
Att konvertera till kristendom leder ofta till att bli dömd och mördad.Kristna kvinnor tvingas i många länder att ta på sig huckle för att överleva. Kyrkor bränns ner. Medlemmar skjuts ner i blodiga dåd. Allt medan en del i vårt land tittar bort och hellre sätter stämplar i pannan på oss som vågar att kritisera denna typ av islam.

 Ynkedom av individer som har slutat att tänka själv utan fogat sig i det som råder för tillfället i "det goda Sverige"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate