onsdag, november 02, 2016

Två bröder är mördade!

Tänk dig in i att vara förälder till två pojkar där den yngsta är bara sexton år och de blir skjutna. I detta Göteborg där blodshämnden fortfarande lever upp till sin medeltids agerande. Dessa unga män som mördas på löpande band hela tiden sedan många år. Ungefär som i andra städer med stor invandrarbefolkning.
Ja, det är ju i denna grupp av unga män som vi finner både offer och förövare!

Vi som håller oss med så många experter i vårt land på snart sagt allting brukar bara snudda vid denna sanning. Det är en sanning som få vågar vidröra eftersom det är lätt att stämplas som i bästa fall främlingsfientlig. I värsta fall så blir stämpeln rasist.
Om man skulle följa vanliga vedertagna vetenskaplig metoder så skulle man ju naturligtvis forska i varför just denna grupp av unga män blir både offer och förövare.
Detta kanske skulle kunna bidra till att kunna låsa upp detta stora problem vilket finns i så många städer för närvarande. Polisen i Göteborg är uppgiven och säger att de trodde fel när de för 15 år sedan trodde att de här fenomenen skulle försvinna. Med en suck säger en polis att tyvärr så blev allting bara värre.
Och värst är att så få fall klaras upp.
Hur många mördare som går fria i det här landet vet jag inte men det måste ju vara hundratals vid det här laget?
Jag tänker på föräldrarna som får bägge sina söner mördade samtidigt, det måste vara så fruktansvärt att behöva uppleva.
De kommer från länder med våld,krig och förföljelse och möts här i Sverige av mord, kriminalitet och rädsla i dessa områden där de bor.
Sverige har totalt misslyckats med sin politik men INGEN tar ansvar för detta.
Nej , tvärtom ska det skrytas över att man är så "snäll" som land.
Jag äcklas av dessa politiker och journalister som inte förmår att vara sakliga och kunna förhålla sig till sanningen. Svart och vitt ska det vara!
Hur ska man kunna åtgärda fel och brister om man inte ens vill se dem?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate