tisdag, november 29, 2016

Matchen mellan Marcus Birro och etablissemanget!

Det är lustigt att läsa de påhopp som Birro råkar ut för, de andas samma frånvända blick som man kan se över hela världen bland kultureliten och vissa journalister.
Har de blivit ett särskilt sorts folk dessa ordmänniskor?
När kulturen i Expressen påstår att Birro inte talar för oss här ute i förorter, landsbygd osv, så har de inte fattat ett skit av vad som hänt i det här landet.
En regering som tex "räknat fel" på 50 miljarder i budgeten . Ett Stockholm som nu låter invandrarna bo på hotell för kanske 50 miljoner kronor.  OCH ingen tar på sig sitt ansvar för att det gått så fel.
Att det mullrar i bygderna kanske de inte ens har märkt?
Eliten har fjärmat sig från mängden av oss "dumhuvuden" och det har sina paralleller med Trumps USA där ingen fattade något heller.
Kommer det här folket att vakna upp den dag då SD är största parti? Eller ska de fortsätta som vanligt med sitt struntprat istället för att ägna sig åt tex alla de pensionärer som knappt klarar sig längre på sin lilla pension?
Det är ju bara att fråga de som sköter Stadsmissionen så får de veta vilka nya grupper som kommer för att få hjälp.
Det är ju också dags att få ordning på det här med byggandet av bostäder där folk har råd att bo. Köerna till sjukvård och tandläkare särskilt på landsbygden är ju påfrestande för de som bor där.
Jag kan sitta här och upprepa mig hur många gånger som helst  men jag tror inte att dessa välfärdsbortskämda förstår vad jag talar om.
OCH vänsterns genomklappning till att inta reaktionära hållningar till förortens förtryckta kvinnor återspeglar också deras totala knäfall inför islam.
Inte fanken är det vänsterns som är ute i demonstrationer mot IS och bygger upp solidaritet med kämpande kurder!
Vem var det som kämpade för de förföljda kristna, inte var det kultursnubbarna.
MEN Marcus Birro gjorde detta. Marcus Birro tar upp om oss utan röst i massmedia!
Marcus Birro lyfter upp våra problem.

Marcus Birro har blivit en talesman för många , många människor i vårt land.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate