tisdag, november 01, 2016

Röd-grön-lila-MAKT!

I Stockholm ska avgiften på tomter höjas och detta rejält. Läser om ett pensionärspar som flyttade in i ett litet hus 1984. Då betalade de 200 kronor om året i avgift. Idag betalar de 18.000!  OCH denna avgift ska  nu höjas till 36.000!

De tillhör vad vi sa förr "arbetarklassen" och det kostar skjortan för dem med en sådan höjning.
Betänk att ett par där de har varit högavlönade i hela sitt liv, de har inga svårigheter att betala sina höjningar.
Med andra ord så riktar sig de röd-gröna med sina fruktansvärda höjningar rakt på den klass av människor som redan måste vända på slantarna.
Samma sak talades det om på Rapport ikväll men då rörde det sig om landsbygdens villaägare där fastighetsskatten  ska höjas likaså med stora belopp.
En man i Dalarna pekade på hur Stockholms "rika" med stora fastigheter klarar sig mycket lindrigare undan.
Så fort sossarna understödda  av de små vänsterpartierna kommer till makten så höjer de skatterna vilket slår så hårt mot de med lägre inkomster.
Som vanligt så klarar sig de med bra ekonomi (läs mycket pengar)  hur lätt som helst. Allt medan låginkomsttagare och vanliga pensionärer får det mycket svårare.
Regering och kommunpolitiker talar alltid i valtider om "vårt folk" och menar väl de rika förstås eftersom de inte bryr sig om vad som händer vanligt folk.

Här ligger också en av de förklaringar varför gamla sossar sympatiserar med SD idag.
Inte f-n hjälper det med att bara skälla folk för allehanda fula saker när det är ni inom den nya överklassen som ställer till det för småfolket i bygden.
Är det några som borde skämmas så är det ni i regeringen som verkligen inte har någon kontakt med oss vanligt folk längre!

Då blir besluten därefter!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate