torsdag, november 24, 2016

Farliga män!

Vid sidan om Putin så finns det en man som verkligen är farlig för Europas folk och inte minst för alla kurder !
Så här ser han ut!
Jo, han sitter idag som Turkiets president denne fd försäljare av läsk.
Men han har hela tiden trots smil varit en övertygad islamist .Steg för steg har han baxat in Turkiet i denna fålla av vidskepelse vilken tillhör medeltiden.
Nu använder han ömsom hot och ömsom löften där han använder flyktingar som spelbrickor.
Och Europa bävar inför tanken att han släpper på med en miljon nya flyktingar till Europa.
Då mutar man honom istället och det är en politik som inte är bra.
Europa och för övrigt många andra länder är inte konsekventa mot islamisterna i olika stater. Avtal sluts med de värsta , Iran och Saudi är ju så blodbestänka så att det idag rinner blod om fötterna på deras ledare.
Sverige är ju inget undantag i sitt fjäskande för dessa ledare. Pengar uttalas det !
Bibeln talar om Mammons makt och det är verkligen sant och så har de samhällen vi sett de senaste 7000 åren varit hela tiden. De gnidna är de som alltid haft makten!
Men när makten har gått samman med religionen så blir det extra svårt att nå framgång med modern politik för att få ett drägligt samhälle.
All historia påvisar hur de obildade massorna alltid har stött denna sammansmältning av makt och religion, Iran är ett så tydligt exempel på detta, mullorna genomförde sin sk revolution stödd på de fattiga massorna.
Tyvärr med stöd av hela Europas vänster och sina inhemska kommunister.
Några dagar efter maktövertagandet så fick kommunisterna se den bittra sanningen, de hämtades och hängdes i mängder. Allt medan miljoner av de fattiga jublade!
Erdogan i Turkiet för en mycket hårdhänt politik nu och har återigen avskedat 15000 statsanställda och påstår att de är PKK-anhängare. Över 100.000 människor är nu avskedade och fängelserna är fyllda med allt från författare till journalister och poliser!
Den sk "militärkuppen" kom ju på beställning och alla listor på vilka som skulle fängslas var ju redan klara och vad säger det om "kuppen"!
Vid en riktig kupp så hade inte Erdogan kommit undan med livet i behåll så jag tror att han själv är mannen bakom  denna kupp där aningslösa värnpliktiga lurades och har fått betala ett högt pris.
Alla de aningslösa svenskar som åker som turister till länder med sådana herrar vid makten bidrar till att hjälpa dem med sina pengar.
Bojkotta Turkiet och alla andra diktaturer, det finns så många andra länder att åka till!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Gadget

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Badge

Translate